Convocades les ajudes a projectes de cooperació, educació, sensibilització i solidaritat per a estudiants

Logo de la Universitat de València.

La Delegació del Rector per a Estudiants ha obert la convocatòria d’ajudes per donar suport a projectes de cooperació, educació per al desenvolupament i de sensibilització promoguts i gestionats per associacions d’estudiants de la Universitat de València o per a col·lectius d’estudiants en col·laboració amb una ONGD.

Així mateix, és objectiu d’aquesta convocatòria afavorir i potenciar la col·laboració entre els col·lectius i associacions d’estudiants de la Universitat de València i les ONGD valencianes.
 
Es tracta d’unes ajudes consolidades, amb una trajectòria de més de 15 anys on s’han subvencionat més de 350 projectes de cooperació i de sensibilització realitzats per estudiants de la Universitat de València, i que es va impulsar des de la creació de la Comissió 0,7 en 1995. 
 
La convocatòria té un marcat caràcter formatiu i participatiu en recaure la gestió i el desenvolupament dels projectes sobre l’estudiantat, fent-los protagonistes i responsables directes de la seua execució, contribuint així a la seua formació integral, la seua conscienciació social i el seu desenvolupament humà.
 
Existeixen tres modalitats d’ajudes: la destinada a aquelles propostes dirigides a la promoció i el desenvolupament humà de persones i comunitats dels països empobrits o bé projectes de cooperació amb universitats i centres educatius dels països del sud; una segona destinada a projectes de sensibilització social i d’educació per al desenvolupament dins de l’àmbit universitari, i per últim, la referida a projectes d’intervenció social en comunitats i sectors desfavorits de la societat del País Valencià. 
 
El pressupost de la convocatòria per a l’any 2015 és de 55.000 euros provinents de la partida d’activitats complementàries del Programa de Solidaritat i Cooperació ‘Una Nau de Solidaritat’ de la Comissió 0,7 de la Universitat de València. És gestionat pel SeDI, compta amb la col·laboració de l’Àrea de Projectes de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València i es coordina des de la Comissió 0,7.
 
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 4 de maig de 2015 i es realitza mitjançant la seu electrònica de la Universitat: www.uv.es/Entreu i les bases completes es poden consultar en: http://links.uv.es/gt6NUYG
 

Data d'actualització: 29 de d’abril de 2015 07:00.

Llista de notícies