Criminologia, eleccions al Claustre, un llibre sobre tribus urbanes, Wendy Barranco... en Infouniversitat

Portada d'InfoUniversitat.

Una entrevista a Víctor Lenore, autor del llibre 'Indies, hipsters y gafapastas. Crónica de una dominación cultural', sobre tribus urbanes; les eleccions al Claustre del pròxim 20 de novembre; la criminologia com una alternativa educativa per a reduir els delictes; o la veterana de la Guerra de l'Iraq Wendy Barranco, víctima d'assetjament sexual dins l'exèrcit americà. Són alguns dels temes del número 74 d'Infouniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València. Es pot accedir a la publicació digital des de l’enllaç www.uv.es/infouni.

També es pot llegir una entrevista al director del Parc Científic de la Universitat de València, Juan Antonio Raga, amb motiu del cinqué aniversari de l'ens el pròxim dilluns dia 3 de novembre; o una peça que informa de la participació dels equips de la Universitat de València al Campionat Autonòmic de Deport Universitari (CADU). 

Igualment, aquest número d'Infouniversitat inclou un vídeo amb quatre punts de vista diferents sobre Hallowen, festa importada des dels Estats Units que es viu de  maneres diferents per part de l'alumnat de la Universitat de València. 

 

 

 

Data d'actualització: 30 de d’octubre de 2014 07:47.

Llista de notícies