Editada l’Agenda de la Universitat per al curs 2014-2015, que es repartirà entre els nous estudiants

Agenda de la Universitat per a 2014.

L’Agenda de la Universitat de València per al curs 2014-2015 ja està disponible. Aquesta publicació, amb una tirada de 10.500 exemplars, l’edita el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i la Delegació per a Estudiants, i es reparteix gratuïtament a tots els estudiants de primer curs de grau en el moment de la matrícula, inclosos els de La Nau Gran, i als estudiants mentors.

L’agenda està pensada com una eina de treball i planificació del temps per als estudiants nouvinguts, per això inclou, a més d’un dietari i del calendari acadèmic, una breu guia de la Universitat on s’ha seleccionat la informació més rellevant així com també uns plànols de situació dels campus universitaris i un directori dels centres i serveis d’interés.

La novetat d’enguany és que qui estiga interessat en obtenir un exemplar de l’Agenda, la pot comprar, a partir de setembre, als punts de venda que La Tenda de la Universitat té al Campus dels Tarongers i al Centre Cultural La Nau. Per a la comunitat universitària s’ofereix a un preu reduït.

 

Data d'actualització: 17 de de juliol de 2014 07:00.

Llista de notícies