La Facultat d’Economia acull les V Jornades d'Economia i Empresa

La Facultat d’Economia de la Universitat de València acull aquest divendres dia 12 de febrer la V edició de les Jornades d'Economia i Empresa. Professionals i acadèmics de l'àmbit de l'economia i l'empresa establiran un fòrum-debat amb estudiantat, professorat i públic en general per a tractar temes de l'actualitat econòmica. Es pot seguir en directe ací.

La Facultat d’Economia i la Fundación Cañada Blanch organitzen aquestes jornades que se celebren en la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat on es debatrà sobre temes de màxima rellevància i estretament vinculats a la situació econòmica a Espanya i les seues perspectives, així com de les claus de l'èxit empresarial.

Les jornades seran inaugurades per Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València; Juan Carlos Moragues, delegat del Govern a la Comunitat Valenciana; Juan López-Trigo, president de la Fundación Cañada Blanch i José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia.

Emilio Ontiveros, catedràtic d'Economia de l'Empresa de la Universitat Autònoma de Madrid i president d’Analistas Financieros Internacionales, impartirà la conferència inaugural ‘L'economia espanyola en un context d'incertesa global’.

A continuació tindrà lloc la primera de les taules redones, ‘El sistema de pensions: reptes i desafiaments’ en la qual participaran Pilar González de Frutos, presidenta de UNESPA; Robert Meneu Gaya, professor de la Facultat d’Economia i Enrique Devesa, professor de la Facultat d´Economia.

Les jornades continuaran amb la conferència ‘Claus de l'èxit en la cerca de l'excel·lència empresarial’, a càrrec de Maria Helena Antolín, vicepresidenta del Club de Excelencia en Gestión i vicepresidenta del Grupo Antolín. En l'última taula redona ‘El futur de la gestió de la qualitat’ intervindran José Luis Delgado, director de Qualitat del Grupo Aguas de Valencia; Salvador Ibáñez, director d’AENOR de la Delegació de la Comunitat Valenciana; José Manuel Orta, regional quality manager de Tenneco Automotive Ibérica, S.A. i Juan Francisco Martínez, professor de la Facultat d’Economia.

Juan Luis Gandia, vicerector d'Economia i Infraestructures de la Universitat de València, serà l'encarregat de clausurar les jornades.

Programa Jornades ací

Data d'actualització: 11 de de febrer de 2016 09:00.

Llista de notícies