Javier Lluch, reelegit degà de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València

Javier Lluch.

Javier Lluch continuarà al capdavant de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, després d’haver sigut reelegit per al càrrec aquest dimecres. Lluch era l’únic candidat, i ha obtingut 25 vots favorables i 3 en blanc. El seu equip està integrat per María Luisa Salvador, José Francisco Pertusa, Francisco Pérez Sánchez i María José Martínez.

Javier Lluch Tarazona és professor del departament de Zoologia. Va estudiar en la Facultat de Ciències Biològiques, on es va doctorar en 1985. Ha desenvolupat des de llavors línies de recerca en herpetologia, nematologia i parasitologia. Membre de diverses societats científiques, és soci fundador de l’Associació Herpetològica Espanyola a la Junta Directiva de la qual pertany actualment. Ha exercit també com a editor de la ‘Revista Española de Herpetología’ (avui ‘Basic & Applied Herpetology’) en el període 2002-2010.
 
Ha impartit docència en les facultats de Biologia i Química i, recentment, ha participat en diferents Projectes d’Innovació Educativa. Ha exercit diferents llocs de gestió universitària: coordinador d’Unitat Docent, secretari i, finalment, director del Departament de Zoologia des de 2006 fins a febrer de 2012. També en la gestió extrauniversitària, com a cap de l'Àrea de Conservació del Mitjà Natural en la Conselleria de Medi ambient (1997-1999).
 
Actualment és membre de la Comisión Permanente de la Conferencia Española de Decanos de Biología.
 

Data d'actualització: 4 de de març de 2015 14:00.

Llista de notícies