Més de 250 economistes es reuneixen hui a la facultat en la Trobada 25 Aniversari de la promoció 1985-1990

Imatge de la facultat.

Més de 250 economistes es reuneixen hui divendres, 27 de novembre, a la Facultat d’Economia en la Trobada 25 Aniversari de la promoció 1985-1990 i anteriors. En l’acte estaran representades les promocions d'economistes que van finalitzar els seus estudis des de 1971 fins a 1990 i que en el seu moment no van rebre aquesta commemoració.

La Trobada començarà a les 19 hores La taula presidencial estarà representada per José Manuel Pastor, degà de la Facultat d´Economia; Pedro Cillero, vicesecretari de la Facultat i titulat de la promoció que es gradua; Pilar Catalán, cap de la Secretaria de la Facultat d’Economia; Francisco Pérez, titulat de la facultat i director de l’Ivie; Ernest Cano, degà de la Facultat de Ciències Socials i titulat de la promoció que es gradua, en l’àrea d'economia; Ana Ibáñez, també de la promoció en l’àrea d’empresa; i Luis Aznar, també titulat i president de la Fundación Cañada Blanch.
 
A més, Javier Quesada, en qualitat de representant dels professors, i Rafaela Pizarro, en representació dels estudiants que es graduen, dirigiran algunes paraules als presents. 
En l’acte també assistiran els qui van ser degans de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Ángel Ortí, Enrique Bigné i Màximo Ferrando; i directors de l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials Ramón Torcal, Fernando Peris, José Luís Monzón i Amparo de la Torre, així com l’anterior degà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler.
 
El Cor Juvenil de la Unió Musical de Picanya obrirà l'acte interpretant el ‘Veni Creator’ i posarà el punt i final de la cerimònia amb el ‘Gaudeamus Igitur’. 
 

Data d'actualització: 27 de de novembre de 2015 08:44.

Llista de notícies