Musicants, el projecte de Manolo Miralles després d’Al Tall, es presenta hui a La Nau

Musicants.

El Centre Cultural La Nau acull aquest dijous, 26 de febrer, la presentació oficial al públic de Musicants, impulsat per Manolo Miralles (fundador d’Al Tall). L’acte tindrà lloc a la Capella de la Sapiència, a les 19 hores. L’entrada és lliure fins a completar la capacitat del recinte i s’inscriu dins de la programació de Fòrum de Debats de la Universitat de València.

Musicants naix del maridatge de música i cants. La formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra elèctrica i cordes ‘mediterrànies’, cantant ‘solista’ i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils: jazz, pop, clàssic, tradicional, etcètera. La proposta de Musicants viatja mar endins cap als ports de Grècia i les tavernes de Turquia, fa escala a Tunis i als llavadors d’Eivissa, i reviu i recupera poetes com ara Ibn Al-labanna, Ibn-al-Khafaja o Abú Bak al-Turtuxi.
 
Manolo Miralles és un gran coneixedor de la riquesa musical valenciana i del valuós capital humà que acull. Musicants ofereix una nova visió col·lectiva d’algunes músiques i cançons de la Mediterrània. Quant a l’estil, utilitzen modes i llenguatges provinents del món de la tradició i aporten matisos diferents i condiments nous a allò que anomenem ‘so de la Mediterrània’, gresol de llenguatges musicals.
 
Formació de Musicants: Àngela Llinares Pérez, Paco Pineda Poquet, Eugeni Camacho, Rebeca Mut Fornés, Àlex Velàzquez, Manuel Miralles Molina i Ximo Guardiola.
 

Data d'actualització: 25 de de febrer de 2015 11:28.

Llista de notícies