Les novetats en inserció laboral, cent anys de beques al col·legi Major Sant Joan de Ribera, i entrevistes a Joan F. Mira i Dolores Bargues... en infoUniversitat

portada infoUniversitat

Informació sobre les novetats que s’han tractat en el fòrum d’ocupació, cent anys de beques per a alumnes brillants al Col·legi Major Sant Joan de Ribera, i dues entrevistes, una a l’escriptor Joan F. Mira, medalla de la Universitat; i a la catedràtica Dolores Bargues, pel seu nomenament com a responsable de la Societat Espanyola de Medicina Tropical i Salut Internacional... en aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

Segons el portal Infoempleo, huit de cada deu empreses consulta en internet el perfil dels candidats a les vacants. I en aquesta recerca “no és el mateix que Google determine quina és la informació rellevant sobre tu, que sigues tu mateix el que et posiciones i dictes el primer que s’ha de veure sobre el teu perfil i xarxa de contactes”, alerta Amalia López, community manager del Servef, una de les empreses que ha donat suport al XI Fòrum d’Ocupació que organitza cada any l’Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral.

El Col·legi Major Sant Joan de Ribera, ubicat en l’antic castell de Burjassot, és una institució peculiar, única a l’Estat. Allà tots els col·legials són becats i disposen d’allotjament i pensió completa durant els anys universitaris gràcies al llegat d’una rica hereua que va donar tots els seus béns per a facilitar la formació de persones amb talent però recursos econòmics limitats.

Escriptor, assagista, traductor, antropòleg, activista, professor i fundador del Museu d’Etnologia de València. Resumir la trajectòria de l’intel·lectual Joan Francesc Mira (València, 1939) no és gens fàcil, i per tota aquesta carrera professional i vital rep ara la Medalla de la Universitat de València.

La catedràtica de Parasitologia María Dolores Bargues porta una setmana al capdavant de la Societat Espanyola de Medicina Tropical i Salut Internacional (Semtsi), un equip de cinc-cents socis on es troben els càrrecs de responsabilitat en la gestió multidisciplinària d’aquest camp de la medicina. Després de díhuit anys d’història de la societat i cinc presidents, aquesta sòcia fundadora pren el comandament.

Data d'actualització: 2 de de desembre de 2016 14:21.

Llista de notícies