Obert el període d’inscripció en les activitats esportives de la Universitat

Activitats esportives de la Universitat de València.

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ha obert el període d’inscripció en les diferents activitats esportives. També el termini per a les competicions d’esports d’equip està obert, i per als esports individuals les matrícules comencen el dia 22.

Després dels bons resultats dels esportistes de la Universitat de València la temporada passada i amb el record de l’or en els II Jocs Europeus Universitaris aconseguida per l’equip de futbol femení, el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ha organitzat ja el nou curs amb l’inici de la matrícula de les seues diferents activitats, competicions i cursos. Una forma de practicar esport i activitat física que reuneix milers de persones en les instal·lacions esportives de la Universitat en els tres campus. 

Totes les inscripcions es formalitzaran a través de l’aplicació d’Automatrícula, disponible en la pàgina web del Servei (www.uv.es/sef).
 
Activitats
Hui dimarts, 16 de setembre, a partir de les 11 hores, s’iniciarà la matrícula d’activitats per a aquest curs que començaran el pròxim 22 de setembre i la matrícula romandrà oberta al llarg de tot el curs fins que es cobrisquen les places. Els usuaris/es podran triar entre una àmplia oferta d’activitats, des de les més tradicionals com l’aeròbic, spinning, arts marcials, musculació o marxa nòrdica a altres més noves com el zumba fitness, dansa del ventre (bellydance) o el pliometric mix.
 
Competicions
L’alumnat també podrà matricular-se en les diferents competicions d’esports d’equip que s’ofereixen des del Servei des d’aquest dilluns, 15 de setembre. Una de les més acollides és la competició interna de la Universitat de València, que es caracteritza per la seua gran diversitat. En total, es pot competir en una trentena d’esports tant d’equip com a individuals. Per als esports individuals, com el tennis o el pàdel, el període de matrícula s’obrirà el 22 de setembre.
 
La competició universitària està reconeguda acadèmicament, així l’alumnat de la Universitat que forme part de la competició interna obtindrà un crèdit ECTS i les persones que competisquen en les proves autonòmiques, nacionals i internacionals en representació de la Universitat obtindran 1,5 crèdits ECTS.
 
La matrícula de les escoles esportives també va començar dilluns dia 15 de setembre per a esports d’equip, i l’alumnat que forme part d’una escola esportiva podrà obtindre un crèdit ECTS.
 
Cursos
Així mateix, compten amb una gran acollida els cursos de Voluntariat Esportiu que des de fa diversos anys ofereixen als estudiants de la Universitat de València la possibilitat d’involucrar-se en els diferents esdeveniments esportius de la ciutat i en les competicions que organitza la Universitat. L’alumnat universitari que decidisca matricular-se en aquests cursos es formarà en sessions teòriques sobre les diferents àrees i posteriorment participarà en l’esdeveniment des de diferents llocs, d’acord amb les necessitats de la competició. Les opcions són molt diverses: dia de la bicicleta, carreres populars, triatlons, dia del cavall, saló nàutic de València, maratons, etcètera. A més, amb l’oferta de formació en voluntariat esportiu, els estudiants dels nous graus podran obtindre crèdits ECTS.
 

Data d'actualització: 17 de de setembre de 2014 08:00.

Llista de notícies