Presentació d’un llibre, coordinat per Pedro Ruiz Torres, sobre la Gran Guerra i les seues conseqüències, aquest dimecres en el Rector Peset

Pedro Ruiz Torres.

El col·legi major Rector Peset acull aquest dimecres, dia 1 de juny, la presentació del llibre ‘Volver a pensar el mundo de la Gran Guerra’, coordinat per Pedro Ruiz Torres. L’acte començarà a les 19 hores, amb la participació d'Elena Salcedo, presidenta del Seminari de Dones Grans; Carlos Forcadell, director de l’Institut Fernando el Católico de Saragossa; Aurora Bosch, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de València, i Nicolás Sánchez Durá, professor de Metafísica de la Universitat, a més del mateix Pedro Ruiz Torres.

L’any 2014, l’associació de Dones Grans va organitzar un seminari sobre la Primera Guerra Mundial. Portava per títol ‘Volver a pensar el mundo de la Gran Guerra’, i va ser coordinat pel catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València Pedro Ruiz Torres. L’obra, editada per Aldea Global, que ara es presenta arreplega les ponències i conclusions d'aquell seminari.

Data d'actualització: 30 de de maig de 2016 11:09.

Llista de notícies