Sessions informatives sobre els màsters oficials que ofereix la Universitat de València per al curs 2013/14

El Vicerectorat de Postgrau ha organitzat unes sessions informatives dirigides a difondre, entre els estudiants d'últim curs de grau o llicenciatura, l'oferta de màsters oficials del pròxim curs 2013-14. Les sessions se celebraran els dies 14, 15 i 16 de maig en els campus de Burjassot-Paterna, Tarongers i Blasco Ibáñez, respectivament. Les sessions seran presentades per la vicerectora de Postgrau, Rosa Marín.

En l’activitat hi intervindran els directors dels màsters de cadascun dels campus, que realitzaran una breu presentació dels aspectes més rellevants d’aquests estudis (perfil de l’estudiant al que va dirigit, breu descripció de pla d’estudis, àmbits d’inserció laboral...).

L’horari i lloc de celebració en els campus es el següent:
Campus de Burjassot-Paterna, dimarts 14 de maig a les 11 hores.
Lloc: Sala Charles Darwin  (Aulari Interfacultatiu)

Campus dels Tarongers, dimecres 15 de maig a les 11 hores
Lloc: Aula 101 Aulari Sud

Campus de Blasco Ibáñez, dijous 16 de maig a les 10 hores.
Lloc: Aula Magna Facultat Filosofia i CCEE.

La Universitat de València manté oberta la primera fase d’inscripció als seus 108 màsters oficials. Fins al 27 de juny, els interessats poden inscriure’s des de l’adreça electrònica: http://bit.ly/ZkzWij. Així mateix, del 28 de juny al 4 de setembre hi haurà un segon període per a aquells màsters que no hagen cobert totes les seues places.

Per al curs 2013-2014 la Universitat ofereix un total de 4.800 places de nou ingrés, repartides en màsters de totes les branques del coneixement: 14 en Art i Humanitats; 15 en Ciències Bàsiques, 21 en Ciències de la Salut, 50 en Ciències Socials i Jurídiques, i 8 en Enginyeria i Arquitectura.

El Servei de Postgrau de la Universitat, ubicat a l’edifici de Rectorat (avinguda de Blasco Ibáñez, 13) disposa de tota la informació d’aquest procés, la qual es pot demanar per correu electrònic (postgrau@uv.es) o per telèfon (34 9639 83229). En qualsevol cas, la informació necessària sobre els màsters i els tràmits per a preinscriure’s està accessible en línia des de l’adreça: http://bit.ly/ZkzWij.

Data d'actualització: 10 de de maig de 2013 11:09.

Llista de notícies