La Tenda de la Universitat obri una nova seu al Campus de Burjassot-Paterna

Seu de La Tenda del Campus de Burjassot-Paterna.

La Tenda de la Universitat ha obert un nou espai al Campus de Burjassot-Paterna. La botiga es troba a les instal·lacions de la Biblioteca de Ciències (carrer Doctor Moliner, 50). Des d’ara, tots els productes de La Tenda (llibres, manuals, papereria, tèxtil…) es poden adquirir a les botigues dels campus dels Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna, i del Centre Cultural La Nau.

La Tenda de la Universitat presta servei a tota la comunitat universitària, proveint-la de material corporatiu i d’oficina, i posant a la seua disposició una àmplia llibreria i productes de comerç just. Gestionada per la Fundació General de la Universitat de València, La Tenda és una proposta que naix, per tant, amb vocació de servei i amb una oferta de productes avantatjosa per a la plantilla i l’estudiantat de la institució acadèmica.
 
Descomptes especials
Tota aquesta oferta es proporciona a la comunitat universitària amb condicions avantatjoses consistents en descomptes i serveis còmodes i personalitzats. Entre els avantatges de què es poden beneficiar els usuaris de la Universitat, es troben el descompte del 15% en els productes amb marques de la Universitat de València, del 5% en totes les publicacions i descomptes especials en les publicacions de la Universitat; el pagament ajornat per comandes facturades a centres, serveis i departaments de la institució; el lliurament ordinari i “exprés” de comandes; i un servei de personalització de productes per a congressos i esdeveniments, i d’uniformes esportius o de treball.
 
D’altra banda, La Tenda proporciona als seus clients un accés ràpid i senzill a tots els seus productes a través d’internet: www.uv.es/latenda
 
Botigues de La Tenda de la Universitat:
LA TENDA BURJASSOT-PATERNA
Campus de Burjassot-Paterna - Edifici Biblioteca de Ciències
Carrer Doctor Moliner, 50 - 46100 - València
Tel: 9635 44568 – E-mail: burjassot@latenda.es
 
LA TENDA LLIBRERIA DE LA UNIVERSITAT
Campus de Blasco Ibáñez- Publicacions de la Universitat de València
Carrer Arts Gràfiques, 13 - 46010 - València
Tel: 9631 56822 – E-mail: publicacions@latenda.es
 
LA TENDA TARONGERS
Campus dels Tarongers - Aulari Nord - Baix Comercial
Av/ Tarongers, S/N - 46022 - València
Tel: 9638 28968 – E-mail: tarongers@latenda.es
 
LA TENDA CENTRE CULTURAL LA NAU
C/ Universitat, 2
46002 - València
Tel: 969 83469 – E-mail: nau@latenda.es
 

Data d'actualització: 30 de de setembre de 2015 08:00.

Llista de notícies