La Universitat lliura els premis RAGALO a la innovació educativa

Logo

La Universitat lliura aquest divendres dia 28 d’abril el premi RAGALO a l’impuls de l’ApS (Programa Aprenentatge Servei). L’acte es realitzarà a la Sala de Juntes del Rectorat i prèviament tindrà lloc el Seminari UVApS i exposicions d’ApS puntuals. L’entrada és lliure. El premi es lliurarà a les 13 hores després de les exposicions de la primera edició dels ApS puntuals que començaran a partir de les 9:30 hores.

Aquest premi, que reconeix la figura de la professora Rafaela García López, es realitza amb ple convenciment de la força educadora i educativa de l’ApS. Els premis se centren en les modalitats de: Ciències de Salut, amb premi a Violant Sánchez-Cabrera per ‘Amb una imatge al dia es pot arribar molt lluny’; Ciències Socials i Jurídiques, amb un premi ex-aequo a Sergio Ferrando Félix per ‘Escola Rural i ApS: de model passat a referent pedagògic’ i a Cristina Gadea Sastre i Inmaculada Roselló Almela per ‘Amigo Invisible’; i el d’Educació (Ciutadania Crítica Global) per a Pablo Ramos Ramos per ‘Històries de Síria, de la conscienciació local a l’ajuda internacional’. 

El jurat ha estat format pel rector Esteban Morcillo; els vicerectors Isabel Vázquez i Ramón López; Pilar Aramburuzabala (vocal d’ApS-uni) i Roser Batlle (de la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei).

El programa d’activitats es pot consultar ací.
 

Data d'actualització: 27 de d’abril de 2017 12:42.

Llista de notícies