La Universitat organitza sessions de benvinguda per als estudiants Erasmus

Estudiants en una imatge d'arxiu.

La Universitat de València ha organitzat els dies 8, 9 i 10 de setembre unes sessions de benvinguda per als estudiants de mobilitat d’altres universitats. Els actes estan adreçats principalment als estudiants Erasmus. La Universitat de València és la segona destinació preferida pels estudiants de tot Europa. Es realitzaran cinc sessions al llarg dels tres dies.

Les sessions, organitzades del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació i pel Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, tenen com a finalitat ser la primera presa de contacte dels estudiants amb la Universitat. S’informarà al voltant de les infraestructures, les instal·lacions i serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada. 
 
També es realitzaran dues sessions informatives específiques per als estudiants de mobilitat que participen en el programa internacional de la Universitat de València. Serà el dia 7 de setembre, adreçades als alumnes procedeixen d’universitats no europees. 
 
D’altra banda, algunes facultats també organitzen sessions de benvinguda per als estudiants que es matriculen de les seues titulacions.
 
Més informació en:
http://links.uv.es/e2Lgbxz
 

Data d'actualització: 8 de de setembre de 2015 08:00.

Llista de notícies