La Universitat de València, entre les 400 més prestigioses del món, segons el rànquing de Xangai

La Nau de la Universitat.

La Universitat de València es troba entre les 400 més prestigioses del món, segons el rànquing de Xangai de l'any 2015. D’acord amb aquesta prestigiosa classificació, que es fa pública el 15 d’agost, la de València se situa en el tram d’entre les 300 a 400 millors universitats del planeta.

El rànquing de Xangai de 2015 col·loca la Universitat de València també entre les millors d'Espanya, només suèrada per la Universitat de Barcelona, l’Autònoma de Barcelona i l’Autònoma de Madrid.

Aquesta classificació valora principalment l’impacte de les investigacions generades als campus i els premis rebuts. En el tram d'entre les 300-400 millors, es troben la Complutense de Madrid, la Politècnica de València, Granada i Pompeu Fabra. I en tram de 401 a 500 se situen la Politècnica de Catalunya, Santiago de Compostel·la, País Basc i Saragossa.

Les deu primeres del món segueixen sent Harvard (EUA), Stanford (EUA), Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT, EUA), Universitat de Califòrnia-Berkeley (EUA), Cambridge (Regne Unit), Princeton (EUA), Institut de Tecnologia de Califòrnia (EUA), Columbia (EUA), Universitat de Chicago (EUA), Oxford (Regne Unit) i Yale (EUA).

Tota la informació a:

http://www.shanghairanking.com/index.html

Data d'actualització: 15 de d’agost de 2015 08:52.

Llista de notícies