La Universitat de València i la SVMFiC fomentaràn el coneixement de la medicina de família

D'esquerra a dreta, Luis Aparicio, María José Añón, Esteban Morcillo, Álvaro Bonet i Jorge Navarro.

La Universitat de València i la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SVMFiC) han signat hui un conveni de col·laboració acadèmica, científica i cultural. L'acord, subscrit entre el rector de la Universitat, Esteban Morcillo, i Álvaro Bonet, president de SVMFiC, incrementarà el coneixement de la Medicina de Família entre la població.

El conveni pretén facilitar i afavorir la difusió del coneixement de la Medicina de Família, peça clau dels sistemes de salut més evolucionats, entre els alumnes i professionals de les ciències de la salut. Per a açò, la Universitat de València i la SVMFiC realitzaran d'activitats formatives, i projectes de recerca en l'àrea de la Medicina de Família a alumnes en el pregrau, postgrau i en la formació mèdic–sanitària continuada.

A través del conveni, ambdues entitats es prestaran assessorament mutu i desenvoluparan conjuntament projectes i programes de col·laboració en qüestions relacionades amb l'activitat de les dues entitats. Així mateix, intercanviaran coneixement i propiciaran l'estudi de la Medicina de Família en el marc de ciències de la salut. També es treballarà per a facilitar l'intercanvi d'experiències de Medicina de Família en Congressos, Cursos, Jornades i qualsevol altra acció docent i de recerca pre i postgrau per ambdues parts.

Per  cada iniciativa concreta es detallarà en cada protocol o acord especific, almenys, les activitats a realitzar, persones i institucions implicades, mitjans disponibles, pressupost i finançament de la mateixa, la seua durada, els drets i obligacions de cada part, la distribució dels ingressos i de les despeses, la titularitat dels drets de propietat intel·lectuals industrial, i els possibles destinataris o beneficiaris de les activitats.

La durada d'aquest acord, que no inclou obligacions econòmiques per a cap de les parts, serà d'un any prorrogable tàcitament.

La signatura del conveni ha comptat amb la presència de María José Añón, Secretària General de la Universitat de València, de Luis Aparicio, Secretari de la Facultat de Medicina i Odontologia i Jorge Navarro, vocal de pregrau de la SVMFiC.

Data d'actualització: 16 de d’abril de 2014 12:30.

Llista de notícies