Les universitats públiques valencianes convoquen el concurs ‘5U CV STARTUP’ per a potenciar l’esperit emprenedor

Un grup d'estudiants de la Universitat de València.

Les cinc universitats públiques valencianes han convocat la primera edició del concurs ‘5U CV STARTUP’, patrocinat per les institucions acadèmiques i la Generalitat Valenciana amb la fi principal de donar suport i potenciar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 21 d’octubre.

Així mateix, el concurs ‘5U CV STARTUP’ servirà per a contribuir al desenvolupament i la consolidació de les empreses creades en el sistema universitari valencià i impulsar i enfortir les relacions entre universitat i empresa.

La Universitat de València convoca el concurs a través del seu Parc Científic.
 
El concurs proposa dues modalitats. Podran presentar-se a la primera aquelles empreses que tinguen una antiguitat mínima de quatre mesos, havent d’haver-se constituït com a màxim en els tres anys anteriors a la data límit de presentació de la documentació a aquest concurs.
 
La dotació econòmica dels guanyadors serà per al primer, 35.000 euros en finançament i 8.750 en premi; per al segon, 25.000 euros en finançament i 6.250 en premi; i per al tercer, 1.500 euros en premi.
 
Una segona modalitat està dirigida a aquells projectes empresarials que encara no estiguen constituïts com a empresa, i aquelles empreses amb antiguitat màxima d’un any, pel que fa a la data límit de presentació de la documentació a aquest concurs. En aquesta modalitat s’atorgaran cinc premis de 750 euros cadascun.
 
Més informació i bases:
http://www.pcuv.es/es/5ucvstartup/concurso5UCVSTARTUP.html
 

Data d'actualització: 30 de de setembre de 2014 11:13.

Llista de notícies