VLC/CAMPUS destina 100.000 euros a ajudes de mobilitat d’investigadors dins la iniciativa California-Spain Campus

Imatge de VLC/CAMPUS.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, en col·laboració amb el Vicerectorat de Sostenibilitat i Planificació, obri la convocatòria d’ajudes de mobilitat per a investigadors en el marc de la iniciativa California-Spain Campus, finançada amb 100.000 euros pel Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS en el seu subprograma d’Atracció de Talent.

Les sol·licituds s’han de presentar al Vicerectorat d’Investigació i Política Científica fins al dia 5 de maig a través del Registre Electrònic de la Universitat de València disponible en http://entreu.uv.es. A més, les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç: http://www.vlc-campus.com/noticias/convocatoria2/
 
La iniciativa California-Spain Campus va sorgir arran del conveni subscrit entre la Universitat de Califòrnia a Berkeley i els campus d’excel·lència VLC/CAMPUS –integrat per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i la delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana– i Andalucía-TECH.
 
Aquesta vegada s’atorgaran ajudes a tres tipus d’activitats. En primer lloc, estades de personal investigador de la Universitat de València a la Universitat de Califòrnia a Berkeley. En segon lloc, estades temporals de personal investigador de reconegut prestigi de la Universitat de Califòrnia, convidats per grups d’investigació de la Universitat de València. I, finalment, l’organització i l’assistència a seminaris conjunts dins la iniciativa California-Spain Campus.
 
Més informació: http://www.vlc-campus.com/noticias/convocatoria2/

Data d'actualització: 20 de d’abril de 2015 13:28.

Llista de notícies