El Voluntariat Ambiental de la Universitat de València promou la bicicleta per afavorir una mobilitat més sostenible i ecològica

Ciclistes pel Campus.

El Voluntariat Ambiental/Campus Sostenible de la Universitat de València, que es promou des del SeDI i el Servei de Prevenció i Medi Ambient, ha organitzat una sèrie d'activitats al voltant de la mobilitat sostenible i la bicicleta com a mitjà de transport ideal per a moure’s entre els campus i anar per la ciutat.

Els dies 3, 4 i 5 de març s’instal·larà un Taller de Reparació de Bicicletes gratuït, amb la col·laboració del Centre Socio-Ocupacional Tàndem, per a que tots els estudiants i estudiantes que vulguen s’acosten i reparen els possibles desperfectes de les seues bicis. 
 
Amb aquesta campanya el Voluntariat Ambiental/Campus Sostenible de la Universitat vol reivindicar, recolzar i fer visible l’ús de la bicicleta com a mitjà de mobilitat sostenible i ecològic.
 
Tallers de reparació de bicicletes
 
Dimarts 3 de març, el taller s’instal·larà al Campus de Burjassot-Paterna. De 9:30 a 12 hores en l’ETSE i de 12:30 a 15 hores a l’esplanada de la cafeteria central del campus. El taller estarà situat en el Campus dels Tarongers, de 12 a 15 entre les facultats de Ciències Socials i Magisteri dimecres 4 de març. I dijous 5 de març, el taller es trasllada al Campus de Blasco Ibáñez, on prestarà el seu servei de forma gratuïta en el Jardí de la Facultat de Filosofia.
 
Bicicletada
 
A més a més el dia 12 de març, dijous, el Voluntariat Ambiental/Campus Sostenible convida a tota la comunitat universitària a participar en una Bicicletada col·lectiva, que partirà a les 12 hores del Campus de Burjassot i del dels Tarongers, passarà per Blasco Ibáñez i arribarà pel centre de la ciutat fins a la mascletà fallera de les 14 a la plaça de l’Ajuntament de València.
 
El programa de Voluntariat Ambiental/Campus Sostenible té l’objectiu d’implicar a la comunitat universitària en la defensa i protecció del medi ambient, la gestió de residus, l’estalvi d’energia, el comerç just i el consum responsable. 
 
Més informació
http://voluntariat.blogs.uv.es/2015/02/23/participa-taller-de-auto-reparacio-de-bicis/
 
Blog del Voluntariat
http://voluntariat.blogs.uv.es

Data d'actualització: 28 de de febrer de 2015 07:00.

Llista de notícies