Logo de la Universitat de València Logo Càtedra en Economia Col·laborativa i Transformació Digital UV Logo del portal

L'impacte de la Intel·ligència Artificial en el món del treball (13/11/2023)

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 27 d’octubre de 2023

El pròxim dilluns 13 de novembre l'Escola Europea de Pensament Lluís Vivies juntament amb el Centre Cultural de la Universitat de València organitzen un debat a tres bandes entre experts sobre la incidència de les noves tecnologies en el món del treball.

Cartell amb el títol de l'esdeveniment i les persones intervinents

 

Els tres intervinents provenen cadascun d’un àmbit diferent, del món acadèmic, de l’administració i de l’empresa privada, el que suposa una oportunitat poc usual de trobada de punts de vista diferents que sens dubte enriqueixen el debat.

  • Data: Dilluns 13 de novembre de 2023, a les 18:00
  • LLoc: Aula Magna, Centre Cultural La Nau, C/ Universitat, 2, València

 

Fotografies de les persones assistents

 

Manuel González Bedia

  • Manuel González Bedia és Director General Oficina del Comissionat per a la Nova Economia de la Llengua del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, té entre altres funcions la promoció d'estratègies, polítiques i mesures estimulen i atraguen a Espanya l'activitat econòmica, l'emprenedoria, la innovació, la inversió i el talent en l'àmbit del PERTE (Projectes Estratègics per a la Recuperació i Transformació Econòmica). Doctor en Enginyeria Informàtica i Llicenciat en Ciències Físiques, té una àmplia experiència tant en el camp de la investigació com en l'exercici de càrrecs dins de l’AGE.

 

Gabriel López Serrano

  • Gabriel López Serrano. Government Affairs Director de Microsoft, amb una dilatada experiència dins del sector legal i tecnològic, advocat de professió, ha format part de l'equip de Microsoft des de 2014, encarregat entre altres funcions de dirigir les estratègies per a promoure que la normativa i la legislació permeten acostar la tecnologia amb un impacte positiu en els productes, les operacions, els socis i els clients de Microsoft, col·laborant amb associacions i grups d'interés rellevants. Així mateix, és el responsable de negociar i respondre a qüestions normatives complexes en el desenvolupament de l'estratègia de la companyia.

 

Adrián Todolí Signes

  • Adrián Todolí Signes és codirector d’aquesta Càtedra d’Economia Col·laborativa i Transformació Digital UV, professor titular del departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social i autor del llibre Algorismes productius i extractius, prové del món acadèmic i és hui dia un dels investigadors referents en el tema a nivell europeu. A banda de la seua nombrosa producció acadèmica, ha exercit com a assessor per a l’OIT i per al Comité Econòmic i Social Europeu.

 

Estefanía Pastor León

  • Estefanía Pastor León és redactora en cap del periòdic Valencia Plaza, graduada en Periodisme per la Universitat de València amb estudis de postgrau en Periodisme de Dades i Noves Narratives per la UOC. La seua experiència professional ha estat molt vinculada al món de l’empresa, la innovació i les noves tecnologies. Com a experta moderadora serà l’encarregada de presentar el debat.

 

La Càtedra d'Economia Col·laborativa i Transformació Digital UV té com a propòsit analitzar el conjunt d'actors, institucions i pràctiques econòmiques i socials generades entorn al fenomen de l'economia col·laborativa i de les plataformes digitals des d'una perspectiva multidisciplinària de les ciències socials (conjuminant l'enfocament jurídic que ofereixen el Dret Constitucional, Administratiu, Laboral i Fiscal, amb l'enfocament econòmic i sociològic).