Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

SETMANA D'OBERTURA DELS INTENSIUS D'ESTIU AL CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  • 6 de juliol de 2021
Alumnes en el descans del cursos intensius

Després d'una difícil etapa condicionada per la pandèmia, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València obri les portes tot l'estiu amb una completa i variada oferta de cursos intensius. Amb el lema "Aprofita el teu estiu", al llarg dels mesos de juliol i agost, els estudiants podran ampliar o completar la seua formació en els diferents idiomes que ofereix el centre: anglés, valencià, espanyol com a llengua estrangera (ELE), francés, alemany i italià. Tot aquell que hi estiga interessat, també es pot matricular en una experiència pilot relacionada amb la innovació en la docència plurilingüe: la intercomprensió en llengües romàniques, gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre el Centre d'Idiomes de la UV i la Universitat Complutense de Madrid (UCM).

Aquesta setmana han començat la majoria de les classes en els diferents cursos d'anglés, francés, alemany i italià que s'impartiran durant aquest mes i que permetran als estudiants preparar-se per a les proves oficials de nivell. S'han organitzat tallers específics de conversa i escriptura, que ajudaran a perfeccionar el nivell de comprensió oral i escrita en totes aquestes llengües. A aquesta oferta, cal sumar-hi també els cursos de valencià que ja van començar la setmana passada i que permetran a tots els estudiants matriculats preparar-se per a les proves de certificació que cada any convoquen tant la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) com les escoles oficials d'idiomes (EOI).

 

Els cursos intensius d'estiu del Centre d'Idiomes de la UV es caracteritzen, no només per l'alt nivell d'excel·lència dels seus docents (nadius la immensa majoria), sinó també pel reduït nombre d'estudiants que conforma cada grup, un màxim de 10 per aula. Els grups de conversa, per exemple, solen ser de 3 o 4 estudiants i un professor, cosa que permet una major dedicació a l'hora de millorar la pronúncia, aprofundir en les necessitats de l'alumnat i, consegüentment, incrementar la seua fluïdesa oral i les seues habilitats dialèctiques en idiomes tan importants com l'anglés.

 

ERASMUS INCOMING

Per la seua banda, els estudiants Erasmus que hagen triat València com a destinació acadèmica, podran gaudir també a l'agost d'una oferta cultural i didàctica especial amb el curs 'Llengua i cultura espanyola'. Es tracta d'un taller que permet millorar les habilitats comunicatives i posar-les en pràctica amb activitats que es desenvolupen fora de les aules, a la ciutat de València, mitjançant visites culturals, activitats semidirigides i pràctiques de llengua en situacions reals.

 

 

 

 

 

MATRÍCULA OBERTA AL JULIOL

Convé assenyalar que la matrícula per als cursos intensius d'estiu del mes d'agost continua oberta durant tot el mes de juliol. A més, perquè la preinscripció en línia siga vàlida, els estudiants interessats han de fer efectiu el pagament de la matrícula abans de les 72 hores prèvies a l'inici de cada curs, o en cas contrari perdran la reserva de plaça.

 

El Centre d'Idiomes manté el seu compromís amb l'estudiantat, amb el personal docent i de recerca (PDI) així com amb el personal d'administració i serveis (PAS) de la Universitat de València també durant el període estival. En aquest sentit, els estudiants de la UV podran gaudir d'un 25 % de descompte en els cursos amb una durada igual o superior a les 15 hores, mentre que el Servei de Llengües i Política Lingüística de la Universitat subvenciona al PDI i al PAS de la UV el 100 % del cost dels cursos de valencià i el 50 % en el cas dels d'anglés, francés, alemany i italià.

 

En tot cas, amb preus que oscil·len entre els 520 € el més car i els 5 € el més barat, les tarifes dels intensius d'estiu 2021 de el Centre d'Idiomes de la UV, segons la seua durada, es mostren en la taula següent:

 

Hores

Preu curs

Matrícula

Preu complet

80

480 €

40 €

520 €

60

360 €

40 €

400 €

50

300 €

40 €

340 €

40

240 €

40 €

280 €

25

150 €

40 €

190 €

20

120 €

40 €

160 €

18

110 €

40 €

150 €

16

100 €

40 €

140 €

15

90 €

40 €

130 €

8

70 €

 

70 €

5

50 €

 

50 €

4

40 €

 

40 €

3

30 €

 

30 €

2

20 €

 

20 €

0,5

5 €

 

5 €