Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

EL CENTRE D’IDIOMES UV OFERIRÀ CURSOS BONIFICATS ALS ASSOCIATS DE GESTORS ESPORTIUS PROFESSIONALS ASSOCIACIÓ COMUNITAT VALENCIANA

  • 9 de maig de 2022
Estudiants del Cdi

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València ha subscrit un acord de col·laboració amb Gestors Esportius Pofessionals Associació Comunitat Valenciana (GEPACV) dirigit a la formació en idiomes, la traducció i correcció de textos, així com l'avaluació de competències lingüístiques. Gràcies a aquest acord, el Centre d’Idiomes posa a la disposició dels associats de GEPACV una bonificació del 10%, sobre el preu aplicable al públic en general, en els cursos generals, específics i intensius.

Centenars de persones podran beneficiar-se, al llarg d'enguany, d'aquest acord de col·laboració que, entre altres, oferirà cursos d'anglés i espanyol per a estrangers a totes aquelles persones que acrediten la seua pertinença a GEPACV que estiguen interessades a millorar les seues destreses tant orals com escrites en altres llengües (idiomes estrangeres, espanyol i valencià).

 

Aquest conveni permetrà també que tinguen accés a altres serveis que s'ofereixen des del Centre d’Idiomes com són la certificació de competències lingüístiques, a través de les Proves de Certificació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE) en els nivells B1, B2 i C1 d'anglés, el B2 de francés i el B2 d'alemany. De fet, si la matrícula per a la prova de certificació es fera després de realitzar un curs en el Centre d’Idiomes, la bonificació de la PACLE aconseguirà el 50% per als Gestors Esportius Pofessionals Associació Comunitat Valenciana.associats de

 

Aquest conveni també possibilita que el personal interessat, pertanyent a la GEPACV tinguen accés a altres serveis que s'ofereixen des del Centre d’Idiomes com són la traducció i la correcció de textos per a empreses. En el cas d'aquest servei, els associats de Gestors Esportius Pofessionals Associació Comunitat Valenciana comptarà amb les mateixes condicions que la mateixa Universitat de València té a l'hora d'utilitzar aquesta prestació. Totes dues entitats posen en marxa aquest conveni de col·laboració amb uns objectius molt clars vinculats, directament, al foment de la cultura, el plurilingüisme i la internacionalització.