Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Ministeri d'Educació inclou els exàmens PACLE entre els certificats admesos a les oposicions que convoquen

  • 23 de novembre de 2022
Certificación Acles

El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha inclòs un any més la certificació de ACLES (Associació de Centres de Llengües a l'Ensenyament Superior) entre les certificacions oficials per a poder baremar el nivell de la llengua estrangera.

Al Centre d'Idiomes de la Universitat de València (CDI) comptem amb el segell de CertAcles en els nostres exàmens de PACLE, el que significa que les nostres proves són vàlides per a la justificació de mèrits a la pràctica totalitat d'oposicions d'accés i promoció interna a les diferents administracions públiques i entitats del sector públic espanyoles. Les nostres proves es realitzen entre els mesos de juny i setembre, en què comptem amb 2 convocatòries anuals. Només aquest any, s'han presentat més de 1.000 persones a les dues convocatòries.

Al Centre d'Idiomes de la Universitat de València comptem amb el segell CertAcles per als nivells B1, B2 i C1 especialment orientats per a aquelles persones que necessiten la certificació de coneixement de llengua anglesa. Entre tots els cursos que oferim al CDI, tenim cursos de preparació de PACLE que us ajudaran a reforçar les destreses competents, sense problemes. A més, els nostres cursos de nivell d'anglès estan preparats perquè els estudiants que vulguen puguen presentar-se a les proves d'una manera còmoda.

Les Proves d'Acreditació de Llengües Estrangeres (PACLE) que fem al Centre d'Idiomes de la Universitat de València consten de 4 destreses comunicatives (comprensió lectora, comprensió auditiva, expressió i interacció escrites, expressió i interacció orals). A la nostra pàgina web tenim exemples de les proves. 

 

Finalment, per a qualsevol dubte que us puga sorgir, tenim un apartat de preguntes i respostes que us pot solucionar les vostres consultes.