Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Una nova actualització millora les prestacions del gestor web de la UV

  • 15 de maig de 2019
Captura de pantalla de la web

L'actualització de la versió del gestor de continguts que utilitza la Universitat de València per a l'edició dels seus portals web s'ha completat amb èxit i està operativa des de dilluns 27 de maig.

La nova versió del gestor millora de forma substancial les prestacions de l'eina. La mesura va obligar a realitzar una aturada tècnica entre el dimecres 22 de maig a les 14:30 hores i el dilluns següent dia 27 a les 9 hores.

Aquestes actualitzacions periòdiques del programari es realitzen habitualment per a corregir errors de codi, millorar en la seua seguretat i usabilitat, i per a incorporar noves i millors funcionalitats que s'adapten a les necessitats de l'entitat i dels seus usuaris.
El Servei d'Informàtica (SIUV) i la Unitat Web i Màrqueting (UWM) de la UV han estat treballant des d'un any abans en aquesta nova versió del gestor de continguts web, amb la qual s'ha avançat des de la versió 11 a la 12.
Aquesta evolució és un canvi important des del punt de vista del gestor de continguts però resulta pràcticament inapreciable per a tots els editors i totes les editores web de la UV en les seues tasques habituals d'edició.

Des d'ara l'adreça per accedir al gestor de continguts és https://www.uv.es/gestor.