Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

OPIs

Presentem una iniciativa avantguardista que està destinada a revolucionar la manera en què la nostra universitat comunica i es projecta dins dels nostres campus: la implementació d'Objectes Publicitaris Il·luminats (OPIs).

L'objectiu del present document és facilitar el procés de personalització i comanda d'aquests dispositius, disponibles per a les diferents estructures de la UV.

Què són els OPIs?

Els OPIs són dispositius de comunicació visual, equipats amb tecnologia d'il·luminació d'última generació, dissenyats per a maximitzar la visibilitat i l'impacte dels nostres missatges. Cada OPI pot ser personalitzat per a reflectir els valors, les activitats i els assoliments de la nostra centenària institució, convertint-se en una eina essencial per a la difusió d'informació.

Avantatges dels OPIs:

  • Visibilitat millorada: la seva il·luminació destacada garanteix que cada missatge capte l'atenció, fins i tot en condicions de baixa lluminositat.
  • Personalització: a través del nostre sistema de gestió de continguts, fàcil i intuïtiu, es poden ajustar els missatges per a esdeveniments específics, campanyes o informacions permanents.
  • Interacció dinàmica: la capacitat d'actualitzar i modificar el contingut en temps real permet una comunicació fluida i adaptada a les necessitats i esdeveniments actuals.
  • Cobertura àmplia: en estar situats en punts estratègics de tots els nostres edificis, els missatges aconsegueixen a un públic ampli i divers, des d'estudiants i professors fins a visitants i col·laboradors externs.

Aquest document els guiarà a través de les opcions disponibles, exemples d'ús efectiu, i procediments per a realitzar comandes*.

Us animem a conèixer i descobrir com els OPIs poden transformar la manera de comunicar i arribar a un públic més ampli dins de la Universitat de València.

*L'adquisició del tòtem (OPI) està vinculada a la utilització del programari facilitat. Pel que no es podrà fer funcionar amb un programari diferent.