Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

La petició de suport als editors i les editores dels portals web del Instituts d'Investigació i les Estructures de Recerca Interdisciplinar (ERI) és fa de la forma habitual, amb l'excepció de que l'assistència a aquests llocs web està restringida a problemes d'edició i estructura web, traducció de textos ja publicats, disseny gràfic i modificació d'esdeveniments d'agenda. Quedarien exclosos altres tipus de suport, com ara la generació de notícies i altres continguts, o la generació de nous llocs web. 

Al marge d'això, per a sol·licitar assistència a la Unitat Web i Màrqueting (UWM) es farà de la forma habitual, és a dir, s'ha d'accedir a  www.uv.es/suport, on és necessari identificar-se amb el nom d'usuari/ària i la contrasenya.

Una vegada dins de l'aplicació, s'ha de marcar l'opció segons la necessitat de suport que es tinga, i una vegada emplenats els camps, es prem l'opció de «crear». En aquest moment la sol·licitud de suport ja estarà realitzada i només es necessitarà esperar que la UWM done una resposta o, en el seu cas, demane més informació a qui l'haja presentat.

Es podrà consultar l'estat de la sol·licitud prement «Els meus tiquets» dins de l'aplicació de suport.

Tota la informació sobre el funcionament de l'aplicació de suport en aquesta entrada del Blog de la UWM.