Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Disseny gràfic web

Els i les editores dels portals web corporatius de la Universitat de València poden sol·licitar també a través de l'aplicació de suport (www.uv.es/suport) qualsevol tasca relacionada amb els elements gràfics de les publicacions: banners, slides de portada o interiors, capçaleres, logos de xarxes socials, quadrats destacats, cercles d'enllaços ràpids, etc. 

Tots els elements gràfics tenen unes grandàries, tipografia, colors i estils comuns per a totes les publicacions web de la Universitat, i per tant convé recórrer al servei de suport per a les sol·licituds de disseny gràfic, i per a qualsevol problema amb imatges. També és important a l'hora de generar elements gràfics emplenar el camp 'Text alternatiu de la imatge per a ser accessible', per tal de fer efectiu el compromís de la Universitat de València per fer accessibles els seus llocs web i les seues aplicacions per a dispositius mòbils, de conformitat amb el Reial Decret 1112/2018.

És obligatori emplenar el camp 'Text alternatiu de la imatge' d'acord amb el compromís de la UV amb l'accessibilitat dels seus llocs web.

També hi podreu trobar al portal de la Unitat Web i Màrqueting diversos tutorials sobre com resimensionar imatges, drets en els usos de les imatges, recursos gràfics, publicació de galeries d'imatge en novetats, entre altres. També hi ha disponibles repositoris de logos i icones corporatius i plantilles de documents amb capçaleres corporatives per centres i departaments. 

En l'apartat de Manuals i Tutorials hi trobarem les funcions més bàsiques del gestor de continguts que qualsevol editor/a pot fer servir de forma senzilla, com ara la creació de una pàgina, un literal o un text lliure, la creació de destacats d'imatge-text, la generació de vídeos, la col·locació de noves pàgines en l'arbre d'edició, la creació de novetats ,etc.