Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • UWM

Com publicar una galeria d'imatges en una novetat

13 de de novembre de 2019

En una entrada anterior d'aquest blog hem aprés a crear una galeria d'imatges per a la seua publicació en la pàgina d'inici dels portals web. Amb aquest nou lliurament del blog de formació aprendrem a vincular la mateixa galeria a una novetat. 

Cal acudir a l'entrada anterior per a recordar en primer lloc el procés per a generar una url del conjunt d'imatges que hem seleccionat per a confeccionar la galeria, i en segon lloc la creació del nou element 'Galeria Imatge' (Nou>Seleccione tipus>Galeria Imatge), on es volcarà la url generada amb anterioritat. 

Una vegada tenim creada la nova galeria, a més de l'opció de publicar a l'epai de galeries de la pàgina d'inici, es pot publicar la mateixa galeria en una novetat en el cas de que els continguts estiguen relacionats. Per a aquesta segona opció obrirem al gestor la novetat a la que desitgem vincular la galeria, l'editarem, i anirem a la part inferior a buscar el requadre 'Galeria: Arrossegue galeria d'imatges'. El procés s'ha de repetir en totes les versions idiomàtiques, i una vegada fet guardarem i aprovarem la novetat. La galeria es reproduirà en la part inferior de la novetat, tal com es mostra a la imatge superior. 

 

Etiquetes
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies