Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

La Càtedra EBC estrena nou web amb la nova etapa directiva

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 31 d’octubre de 2023
Càtedra Economia Bé Comú
Detall de la capçalera

La Càtedra d'Economia del bé comú estrena nou web coincidint amb l'actualització de la direcció de la entitat.

Es presenta el nou web de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València, realitzat per la Unitat Web i Màrqueting UV. Aquest nou punt de difusió reunirà tota la informació sobre les activitats de la Càtedra, la qual comença una nova etapa amb canvi directiu i d'equip. El seu nou director és Jaime Güemes Heras, doctor en Ciències Biològiques, director i conservador del Jardí Botànic i professor de la Universitat de València

La Càtedra d'Economia del Bé Comú (EBC) de la Universitat de València (UV) naix amb el propòsit de desenvolupar i potenciar l'Economia del Bé Comú a la Comunitat Valenciana des de l'àmbit universitari a través de la realització de diferents activitats de difusió, formació i investigació.

L'objectiu general de la Càtedra és el de difondre els principis i valors de l'EBC, primant l'interès general i el bé comú sobre els interessos particulars, i la persona i el treball sobre el capital i els diners. A través del debat, la discussió, la investigació i la formació es pretén oferir una visió crítica de l'economia, oferint alternatives sostenibles (econòmiques, socials i ecològiques) als problemes de la societat valenciana. També es potenciarà la constitució i el desenvolupament de les organitzacions de l'EBC, apostant per empreses socialment responsables i ètiques, especialment per les cooperatives i altres organitzacions de l'Economia Social i Solidària.

 

Logo de la Càtedra EBC Economia del Bé Comú UV 2023