Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Nova web del Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física

  • 11 de setembre de 2019
Image de la noticia

El redisseny dels portals web dels departaments de la Universitat de València, que es va iniciar a finals de 2018, li ha arribat al Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física, que des del 10 de setembre de 2019 llueix la nova imatge corporativa que s'ha aplicat ja els darrers mesos a nombrosos portals de facultats, instituts, màsters, col·legis majors, biblioteques i altres centres de la UV. En el cas dels departaments el procés es va iniciar un any enrere amb el redisseny del d'Educació Física i Esportiva.

L'objectiu de la Unitat Web i Màrqueting de la UV amb aquest procés és proporcionar una interfície visualment més atractiva i més accessible, amb prominència dels elements gràfics i rutes d'accés més fàcils als continguts.

El nou portal del Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física proporciona un fàcil accés als quatre grups d'investigació propis i als dos laboratoris. A través d'una pestanya del menú principal s'accedeix de forma fàcil a les activitats dels grups d'Ecofisiologia de animals aquàtics i biomarcadors de canvi global, Neurobiologia Cel.lular, Fisilogia insectes, i SEHUMED (Seu per a l'Estudi dels Aiguamolls Mediterranis), així com als dos laboratoris d'Ecotoxicologia i Qualitat Ambiental, i de Neuroanatomia Funcional Comparada.

El nou menú dóna també un accés més fàcil a totes les opcions docents relacionades amb el departament, i als tràmits administratius.

Com en la resta de portals de la Universitat, s'ha reordenat la pàgina principal per a donar cabuda en el primer colp de vista a l'actualitat i la immediatesa, amb les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries. En la línia del nou disseny corporatiu, s'ha buscat que el nou portal puga ser compartit amb el major públic possible per tal d'universalitzar els continguts.