UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Lliurament de Premis del I Concurs en Instagram per la Sostenibilitat en la UV

  • 29 d’abril de 2024
Les premiades a l'entrega
Les premiades a l'entrega

Les guanyadores del I Concurs en Instagram per la Sostenibilitat són:

Leila Rouba per: 

En el murmuri del vent i la dansa de les fulles, descobrim el batec de la terra i la sostenibilitat es convertix en la brúixola que guia els nostres passos cap a un futur més esperançador.
En cada fulla que balla amb la brisa i en cada gota d'aigua que reflectix la llum del sol, trobem la màgia de la naturalesa que mereix ser preservada.
La sostenibilitat no és només una paraula, és un compromís profund amb la vida. És a les nostres mans ser els seus guardians i descriure un relat on l'harmonia entre la Terra i nosaltres siga autèntica.


 María Parra per:

Sostenibilitat és justícia social. Assumir responsabilitat col·lectiva del món interdependent del qual formem part i reconéixer la nostra vulnerabilitat personal com a éssers ecodependents. Sostenibilitat és sembrar un futur equitatiu i crear un societat conscient, responsable, crítica i austera 

Els segons premis són per a

Dimitar Dimitrov per: 

Mai sabrem el valor de l'aigua fins que el pou estiga sec 

Àfrica Vercher per: 

Som la inspiració, l’educació i l’esperança per a un futur més verd i equitatiu.

Els premis van ser entregats per la vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Pilar Serra en el marc del VII Fòrum de Voluntariat, Solidaritat i Sostenibilitat el passat 25 d'abril en la Facultat d'Economia.

Resolució dels premis

Imatges: