UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Finalitza la tercera edició del Programa Shadowing de la Universitat de València triplicant el nombre de participants i una valoració excel·lent dels resultats

  • UV General Foundation
  • December 15th, 2023
Una parella de mentora i mentee

El Programa Shadowing de mentorització de la Universitat de València ha finalitzat recentment la seua tercera edició triplicant les xifres de 2022, amb una valoració molt satisfactòria i positiva per part de les persones participants.

En aquesta edició Shadowing ha comptat amb 133 estudiants participants (90 de màster oficial i 43 de grau universitari) que han compartit, a través d’una enquesta final, les seues impressions i experiències. La pràctica totalitat dels enquestats recomana el programa a futurs estudiants. Així mateix, manifesten estar satisfets i satisfetes amb la sessió de mentoria rebuda i que aquesta els ha proporcionat les eines, els recursos i l’orientació necessària per a millorar la seua inserció professional o el desenvolupament de la seua carrera.

Entre els aspectes de Shadowing que han destacat es troba la millora en la motivació i seguretat en si mateixos, l’ampliació de la xarxa de contactes o la professionalitat de mentors i mentores. En aquest sentit, un dels valors afegits del programa que han ressaltat de manera més favorable és l’assignació personalitzada dels mentors i mentores, tenint en compte les necessitats i preferències individuals de les persones participants.

Respecte a la tasca de mentorització, han participat més de 100 professionals en actiu, de reconeguda experiència i trajectòria en les branques formatives d’Enginyeria, Ciències, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències de la Salut i Arts i Humanitats, col·laborant de manera voluntària i altruista en l’orientació, guia i consell a les persones participants. 

Shadowing és una iniciativa del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del servei UVocupació, orientada a millorar l’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València, que compta amb el suport de Banco Santander.
 

 

 

Links: