UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Professor amb alumnes al aula

Amb la finalitat de facilitar la divulgació i l'accés als resultats de l'Estudi d'Inserció Laboral dels Diplomats i Llicenciats de la UVEG, apRIL permet la consulta personalitzada dels principals indicadors d'inserció laboral de les diplomatures i llicenciatures que van ser analitzades en els tres estudis d'inserció realitzats. Aquests estudis van abastar titulats i titulades que van finalitzar els seus estudis entre 1999 i 2010.

Els indicadors accessibles a través d’apRIL per a les antigues Diplomatures i Llicenciatures (un total de 28) s'han agrupat en les següents categories:                                                     

  • Valoració de la Universitat i de la formació rebuda.
  • Característiques de la primera ocupació posterior a la titulació.
  • Situació laboral en el moment de l'enquesta.
  • Característiques de l'ocupació actual (en el moment de l'enquesta) o últim (per a aquells que no estaven emprats en el moment de l'enquesta).
  • Situació laboral més habitual des de la titulació.                                          

Els indicadors continguts en les anteriors categories poden consultar-se en funció de l'estudi de recollida de dades, del sexe i dels anys transcorreguts des de l'obtenció de la titulació dels egressats/as enquestats.

Fitxa tècnica dels estudis en els quals es basen els resultats arreplegats en  l'aplicació.

Indicadors que es poden consultar. 

Variables de desagregació utilitzades.

Referències per a citar les dades.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies