UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Professor amb alumnes al aula

En breu estarà disponible la consulta personalitzada dels principals indicadors d'inserció laboral dels graus i dels màsters oficials. 

En el cas dels graus, estaran disponibles els indicadors de les tres primeres promocions dels graus impartits en la Universitat de València, les quals han sigut analitzades a través de dos estudis d'inserció diferents. El primer estudi ha analitzat la primera promoció de graduats que van finalitzar els seus estudis en 2013 i 2014 i que van ser entrevistats un any després d'haver finalitzat els estudis de Grau. El segon estudi ha analitzat la segona i tercera promoció de graduats que van finalitzar els seus estudis entre 2014 i 2016 i que van ser entrevistats entre un i dos anys després de la finalització dels estudis.

En el cas dels màsters oficials, estaran disponibles els indicadors dels dos estudis de inserció laboral realitzats amb els egressats i egressades que van finalitzar els seus estudis entre 2010 i 2012 (primer estudi) i entre 2013 i 2015 (segon estudi).

Els indicadors d'inserció que estaran disponibles fan referència a la situació laboral dels egressats i egressades en el moment de l'enquesta, el temps que van tardar a trobar la primera ocupació i les principals característiques de l'ocupació que exercien en el moment de l'enquesta o de l'última ocupació dels aturats/des.

La consulta permetrà l’anàlisi  dels indicadors d'inserció en funció de l’àrea acadèmica, total de la Universitat, titulació, estudi d'inserció, sexe i anys transcorreguts des de l'obtenció de la titulació. Els resultats de la consulta podran exportar-se a fitxers amb format Excel i PDF.

Més informació: uvempleo.estudios@uv.es

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies