University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

CONFERÈNCIA 29-novembre-2018: Prof. RAMÓN MARTÍNEZ MÁÑEZ

  • November 26th, 2018

Les Fronteres de la Química. Cicle de seminaris organitzat per la Secció Territorial de Valencia RSEQ y la Facultat de Química de la Universitat de València.

Conferència: La revolució científica de la nanomedicina
Dia: 29-novembre-2018
Hora: 12:15h
Lloc: Saló de graus de la Facultat de Farmàcia
Prof.: Ramón Martínez Máñez. 

PREMI REI JAUME I DE NOVES TECNOLOGIES 2018
Universidad Politécnica de Valencia
Instituto Interuniversitario de Investigación de Reconocimiento Molecular y Desarrollo Tecnológico (IDM)

Sinopsi: 

La nanotecnologia pot ser definida com la ciència i tecnologia desenvolupada a nivells atòmics i moleculars en l'escala d'aproximadament 1-100 *nm. La nanotecnologia tracta de comprendre els fenòmens que ocorren a escala nanomètrica i desenvolupar materials, estructures i dispositius que presenten noves propietats i funcions degudes fonamentalment a la seua grandària nanomètrica.  Aquesta revolució nanotecnológica ha arribat també a la medicina. L'aplicació de conceptes nanotecnológics a la medicina es coneix amb el nom de nanomedicina i troba aplicació en les àrees de diagnòstic, teràpia i medicina regenerativa.

                            

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy