University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

CONFERÈNCIA FRONTERES DE LA QUÍMICA - RAFAEL LUCENA

  • November 10th, 2022
Image de la noticia

16/11/2022. 10:30 hores. Sala Darwin

Títol: "Fases de Biopolímeros en la Preparación de Muestras"

CONFERÈNCIA: "FASES DE BIOPOLÍMERS EN LA PREPARACIÓ DE MOSTRES".

Dimecres que ve 16 de Novembre de 2022, a les 10.30 h al Sala Darwin de l'Aulari de la Facultat de Farmàcia, tindrà lloc la conferencia "Fases de Biopolímers en la Preparació de Mostres", oferida pel Prof. Dr. Rafael Lucena, de la Universidad de Córdova (Espanya).

Aquesta xarrada pretén mostrar que l'heterogeneïtat dels biopolímers suposa un clar avantatge per al seu ús pràctic en el laboratori químic, ja que implica una gran diversitat de propietats i, per tant, una gran versatilitat. En aquesta conferència, el Prof. Dr. Rafael Lucena resumirà l'experiència del seu grup d'investigació sobre el potencial dels biopolímers en la preparació de mostres. En aquest context, mostrarà que els biopolímers poden #utilitzar com sorbentes en brut, com a recobriments o com a suports de recobriment. A més, també explorarà les diferents rutes sintètiques utilitzades per a preparar fases sortivas basades en biopolímers i les tècniques utilitzades per a la seua caracterització.

Aquesta interessant xarrada forma part del cicle de Fronteres de la Química de la RSEQ i per això us animem a assistir. Teniu més informació sobre la xarrada (resum, #CV de l'investigador, ...) en el document PDF que teniu en el següent enllaç i que us animem a consultar: https://links.uv.es/yp16zdy

Links: