University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

Celebrat el congrés MindInnFood and Feed: Innovació, Emprenedoria i Seguretat Alimentària en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, organitzat per Cristina Juan, Juan M. Castagnini i Ana Juan-García

  • December 22nd, 2023
Congres_MindInnfood&feed

El passat 12 i 13 de desembre de 2023 va tindre lloc el Congrés MindInnFood and Feed: Innovació, Emprenedoria i Seguretat Alimentària organitzat per Cristina Juan, Juan M. Castagnini i Ana Juan-García.

Unes sessions que van comptar amb la participació dels projectes d'innovació docent d'UVemprén Màrqueting Skills, BESTT i MindInnFood and Feed (veure en aquest enllaç) i els investigadors del projecte Agroalnext coordinat per Francisco J. Barba de la Universitat de València, que es va acostar als estudiants de ciència i innovació en el sector alimentari.

Nora Romero de KMZERO ens va recordar la importància de cohesionar ciència i empresa per a impulsar el sector alimentari. Des de la unitat d'UVemprén Rafa García va presentar els nous programes que estan impulsant perquè tant docents com estudiants s'inicien en l'emprenedoria.

Unes jornades que es van completar amb la intervenció d'investigadors especialistes en Comptabilitat, Màrqueting, Economia Aplicada i Organització d'Empreses de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, en presentar els seus programes de formació per a l'any vinent, tots tan interessants i útils que permetran portar a davant les idees d'innovació d'investigadors i estudiants emprenedors.