University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

CONÈIXER MÀSTER UNIVERSITAT VALÈNCIA

  • April 17th, 2024
Image de la noticia

Acostat el 30 d’abril a l’ETSE per descobrir els màsters que t’ofereix la Universitat.

Conèixer els màsters: acosta’t el 30 d’abril a l’ETSE per descobrir els màsters que t’ofereix la Universitat 

La iniciativa Conèixer els màsters tindrà lloc el dimarts 30 d’abril, de 13:00 a 15:00, a l’entrada de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE). En els punts informatius que s’instal·laran, com a estudiant de la Facultat de Química tindràs l’oportunitat d’informar-te de primera mà sobre els estudis de màster oficial de la Universitat de València que t’interessen i resoldre els teus dubtes. 

Trobaràs trenta-un punts informatius, un per cada màster, on el professorat t’informarà i t’assessorarà sobre els continguts acadèmics del màster i sobre els dubtes que tingues. L’objectiu és que pugues aconseguir una perspectiva àmplia del futur acadèmic que tens al teu abast en finalitzar els estudis de grau, no sols dins del teu camp de coneixement, sinó també sobre possibilitats diverses. També tindràs a la teua disposició un punt general d’informació, a càrrec del Servei d’Estudiants i del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), per atendre les consultes generals sobre màsters: preinscripció, requisits i documentació, admissió, beques, etc.   

Conèixer els màsters és una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis, que organitza la Delegació de la rectora per a Trajectòries Acadèmiques i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi). S’inclou dins de la programació del Fòrum STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), dirigit específicament a l’estudiantat de les facultats de Ciències Biològiques, Ciències Matemàtiques, Física i Química, i de l’ETSE, que està organitzat per UVocupació i el Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, en col·laboració amb l’ETSE.