University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

EQUIP DEGANAL

  • March 14th, 2024
Image de la noticia

Membres de l'Equip Deganal

El dimarts 12 de març s'ha celebrat la Junta de Facultat d'elecció a Degà en la qual l'únic candidat, Rafael Ibáñez va rebre un total de 35 vots favorables i cinc en blanc.

L'equip deganal està format per Begoña Milian (V.D. d'Incorporació al Grau i Ocupabilitat), Iolanda Porcar (V.D. Estudis), Rafael Ballesteros (V.D. Relacions Internacionals i TIC), Mª José Ruiz (Secretària de la facultat). Per la seua part l'equip de coordinació el formen, Teresa Albelda (Mobilitat), Juan Modesto Clemente (Primer curs), Jorge Verdú (Segon curs), Miriam Beneito (Tercer curs), Amparo Sanz (Quart curs), Marc Montesinos (Titulació), Rosendo Pou (Doble titulació-Grau Física-Química), José. A. Sáez (Director del Màster en Química), Alicia Monleón (Pràctiques Externes i Menció Dual), Carlos Gómez (TFG) i Daniel Tordera (Innovació).

Rafael Ibáñez agraeix a tots els membres de la Facultat la confiança mostrada en les eleccions a Junta de Centre i a tota la Junta per la seua elecció com a Degà. Tant l'equip com el seu Degà es comprometen a treballar en benefici de tota la Facultat i molt especialment en el de nostres estudiants/tes.