University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

I Seminari sobre Emprenedoria, Sostenibilitat i ODS: “Com transformar el teu negoci en un negoci sostenible: pensant en els ODS”

  • September 20th, 2023
I Seminari sobre Emprenedoria, Sostenibilitat i ODS: “Com transformar el teu negoci en un negoci sostenible: pensant en els ODS”

Seminari organitzat per l'Aula d'Emprenedoria Sostenible a celebrar el 17 d'octubre de 9 a 11.30 hores a la Sala Ignasi Villalonga de la Facultat d'Economia de la Universitat de València amb la participació de la Facultat d'Economia, Departament de Direcció d'Empreses, Caixa Popular, Grupo Choví i Felidarity.

El Seminari forma part dels Seminaris sobre Emprenedoria, Sostenibilitat i ODS organitzat per l'Aula d'Emprenedoria Sostenible del Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, patrocinat per Caixa Popular i amb la col·laboració de la Facultat d'Economia i UVEmprén. Participen com a ponents: Marta Riesgo Suarez, Directora de I+D i Sostenibilitat de Grupo Choví; i Roberto Ballester Fuillerat, soci fundador de l'empresa amb certificació BCorp Felidarity.

Dirigit a estudiantat i professorat de la Universitat de València interessat en els temes de sostenibilitat, responsabilitat social i Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Es celebrarà a la Sala Ignasi Villalonga (1ª planta) de la Facultat d'Economia el dimarts 17 d'octubre de 9.00 a 11.30 hores.

Pots trobar més informació en aquest enllaç