University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

Inaugurada la quarta edició de concurs FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE 2024

  • March 10th, 2024
Inaugurada la quarta edició del concurso FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE 2024

El dimecres, 13 de març, ha tingut lloc l'acte de presentació de la quarta edició del programa FORD FUND SMART MOBILITY CHALLENGE, que organitza la Universitat de València en col·laboració amb Ford Fund, la branca filantròpica de @ford.

L'objectiu d'aquest programa és formar als seus participants, estudiants de la UV,  perquè desenvolupen prototips i idees de negoci relacionats amb la mobilitat intel·ligent i sostenible.

Eva Mocholí, responsable de Comunicació Interna i Corporativa a Ford Almussafes,  Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València, i els guanyadors de l’edició de l’any 2020, Adrià Aguado (@adria_aguado) i Ángel Troncoso (@angeel_tg)  han intervingut en l’acte de presentació que s’ha celebrat als espais de la incubadora  #UVemprénStartUP.

L'acte ha consistit a donar la benvinguda a les persones participants en el concurs i a presentar l'activitat formativa que començarà el proper 9 d'abril i que dotarà als equips de les eines necessàries per a desenvolupar les seues idees en un producte mínim viable de producte o servei. Aquest competirà en la fase final i optarà als 27.500 € per repartir entre els equips guanyadors.

En aquesta quarta edició comptem amb la participació de 24 persones dividides en 18 equips, que pertanyen a les facultats d'Economia, Matemàtiques, Física, Infermeria, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria i Biologia. Aquestes persones rebran formació pràctica i assessorament que els permetran optar a 2 crèdits ECTS i a un Certificat de Competències Emprenedores.

Ford Motor Company esuna companyia global a Dearborn, Michigan. els negocis centrals de la companyia inclouen el disseny, fabricació, màrquetin, finançament i servei d'una línia completa de cotxes, furgonetes, SUVs i vehicles de passagers.

Com a braç filantròpic global de Ford Motor Company, Ford Fund se centra en proporcionar accés als servicis essencials, a una educació per a les oportunitats futures de treball i emprenedoria dirigides a comunitats amb pocs recursos i poca representació. Els consorcis i programes de Ford Fund estan dissenyats per a donar resposta a les necessitats bàsiques de la comunitat i assegurar a la gent oportunitats equitatives per avançar, aprofitant el coneixement a escala, els recursos i la mobilitat de Ford. Ford Fund té un impacte significatiu a través de la concessió de subvencions, els Centres de Recursos i Participació de Ford i del voluntariat dels empleats. Per a més informació visite fordfund.org o seguix a #*FordFund en Facebook, Instagram i Twitter. Les inversions de la comunitat internacional de Ford Fund són gestionades i administrades per GlobalGiving, el soci global del fabricant d'automòbils per la gestió de donacions i ajudes en casos de desastre. Per a més informació, visite www.globalgiving.org

Tota la informació sobre el concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge es pot trobar en el següent enllaç.

Links: