University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

Ja està oberta la inscripció al curs "Competències emprenedores bàsiques" del programa UVemprén StartUP PIMe que promou la Xarxa de preincubadores de centre de la Universitat de València, finançat per Santander Open Academy

  • December 27th, 2023
Image de la noticia

El Programa Intercampus de Motivació Empresarial (UVemprén StartUP PIMe) perseguix completar el currículum de l'estudiantat mitjançant l'adquisició de competències emprenedores dins de Marc Europeu de Competències Emprenedores (EntreComp).

L'objectiu del curs és adquirir competències emprenedores des d'una perspectiva pràctica aplicant una metodologia que permetrà guiar a les persones participants en el disseny i llançament d'un nou producte o servici empresarial, partint de la idea inicial o concepte de negoci fins a convertir-ho en un projecte preparat per a fer els seus primers passos comercials. No es requerixen coneixements ni experiència prèvia en la gestió de negocis i/o creació d'empreses.

Els mòduls formatius i el calendari del curs intensiu d'especialització en competències emprenedores bàsiques del programa UVemprén StartUP PIMe són:

  • MÒDUL 1 - CREA LA TEUA EMPRESA – 13 Abril 2024
  • MÒDUL 2 - MODELATGE DE NEGOCI – 27 Abril 2024
  • MÒDUL 3 - FINANCES PER A PERSONES EMPRENEDORES – 4 Maig 2024
  • MÒDUL 4 - COMUNICACIÓ PER A EMPRENDRE – 11 Maig 2024
  • SESSIÓ FINAL - PRESENTACIÓ PÚBLICA DEL PROJECTE – Maig 2024

Esta formació es realitzarà en l' Edifici Instituts d'Investigació del Campus de Tarongers, en la C/ Serpis 29. Té una duració de 25 hores, amb quatre mòduls formatius que tenen una duració de cinc hores cadascun i cinc hores de treball de l'estudiant per a preparar el projecte d'emprenedoria que s'exposarà davant una comissió d'experts i expertes per a validar la seua idea de negoci. Esta activitat oferix la possibilitat de reconéixer un crèdit ECTS de participació universitària

El termini d'inscripció finalitza el 8 d'abril i tan sols hi ha 60 places disponibles.

L'assistència a este curs obri les portes a poder realitzar l'examen de competències emprenedores, vàlid per a obtindre el Certificat de competències emprenedores de la Universitat de València.

Per a inscriure't pots seguir les instruccions que trobaràs ací.