University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

FIRA-CONCURS EXPERIMENTA

Els participants poden concebre i realitzar un projecte experimental o tecnològic que pose de manifest algun principi físic o la seua aplicació i exposar-lo i explicar-lo en una fira oberta al públic, que es també un concurs i finalitza amb el lliurament dels premis. Aquesta activitat forma part del conjunt d’iniciatives Experimenta, destinades a promoure una millora de l'aprenentatge de la Física amb especial atenció a la observació dels fenòmens naturals i la experimentació.

 

Destinataris: estudiants de secundària (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà), individualment o en grup de quatre (màxim) i amb la supervisió d’un professor/a.

Termini d’inscripció i presentació de propostes: fins al 10 de FEBRER DE 2019  inclòs (ampliat)

Data i lloc de realització: La fira oberta al públic es celebra el 7 d'abril de 2019.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Coordinació: Chantal Ferrer

Col•laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüistica i Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa), Centre de Formació i Qualitat, Càtedra de Divulgació de la Ciència, Unitat d'Igualtat,  Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia, Museu de les Ciències Príncipe Felip, Real Societat Espanyola de Física i altres entitats externes.

Contacteexperimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta 

 

TALLER FISICALANDIA PER A XIQUETES I XIQUETS  

En el taller Fisicalandia, els més menuts podran muntar i comprendre demostracions senzilles de física pensades per a ells amb l’ajuda dels nostres monitors i monitores.

Destinataris: xiquetes i xiquets, preferentment de 3 a 8 anys, acompanyats dels seus tutors

Inscripció: no n’hi ha.

Dates de realització: el 7 d’abril de 2019 (matí) en el Museu de les Ciències de València.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Col·laboració: Museu de les Ciències Príncep Felipe i Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, Coordinació: Chantal Ferrer

Contacte: experimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta i www.uv.es/fisica (>> “Activitats per a batxillerat”).

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy