Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Directrius de prevenció i seguretat comunes per a les proves d'avaluació orals i escrites

  • 8 de gener de 2021
Image de la noticia

El Govern de la Generalitat ha confirmat  que els exàmens de les Universitats públiques valencianes es faran de manera presencial. 

Per tal de garantir el correcte desenvolupament de les proves vos indiquen les DIRECTRIUS DE PREVENCIÓ I SEGURETAT comunes que heu de seguir en totes les  proves d’avaluació orals i/o escrites:

  • Acudiu a l’aulari només en el dia i hora previstos per als vostres exàmens i abandoneu l'aulari en acabar la prova. No està permés romandre en els corredors. 
  • Accediu a l’aulari per l’entrada més propera a l’aula d’examen. Dins de l’edifici, respecteu en tot moment la senyalització. Heu de seguir les indicacions d’entrada i eixida i els fluxos de circulació. I recordeu mantindre en tot moment la distància interpersonal de seguretat COVID. 
  • Arribeu a la prova amb estricta puntualitat. No es podrà accedir a l'aula abans de l'hora de la convocatòria i no pot romandre's en el corredor de l’aulari abans de la prova. L’accés a l’aula ha de fer-se de manera ordenada, evitant l’aglomeració de persones en el corredor o en la porta. Una vegada a l'aula, preneu el seient habilitat. 
  • Es prega que l’accés i els desplaçaments per l’interior de les instal·lacions de l’aulari es realitze en silenci, per respecte a les persones que estiguen fent exàmens amb portes i finestres obertes.
  • Acudiu a les proves amb el DNI o carnet vàlid d’identificació personal, amb fotografia, i mostreu-lo al professorat que ho requerisca per a la vostra identificació. 
  • L’ús de la mascareta adequada és obligatori. Porteu mascaretes de reposició, per si les necessiteu. La mascareta no es podrà llevar en cap moment dins de l’aulari. Per tal motiu, està prohibit menjar en les seues instal·lacions. Addicionalment, es recomana no consumir begudes durant la realització de la prova, per tal de reduir el temps sense mascareta als espais universitaris.
  • Una vegada finalitzada la prova, seguiu el procediment que el professorat haja establert per a l’entrega de l’examen, per tal d’evitar acumulacions innecessàries. Finalitzada la prova, recolliu tots els vostres estris personals i abandoneu l'aulari.
  • Donat que és necessari ventilar l'aula, veniu amb roba abrigada i en diverses capes que us pugueu posar o llevar en cas necessari. 
  • Heu d’acudir a la prova d'avaluació proveïts/des de tots els elements i instruments necessaris per a la seua realització. NO es podran compartir els estris d'escriptura ni qualssevol altres instruments o materials. El vostre professorat vos indicarà, si escau, si altres instruments o dispositius, d’ús estrictament personal, estan autoritzats.
  • S'ha de mantenir, en tot moment, una adequada higiene de mans, amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic. Les aules estan proveïdes d'aquest producte de desinfecció. 
  • Heu de complir les indicacions d'etiqueta respiratòria, que consisteixen a cobrir-se el nas i la boca en tossir o esternudar amb la part interior del colze o, preferentment, amb mocadors d'un sol ús. Porteu mocadors propis si creieu que els aneu a necessitar.

És molt important la vostra col·laboració per a combatre aquesta pandèmia i protegir-nos. L’incompliment d’aquestes normes podrà comportar l’expulsió de la prova.

Altres informacions d’interés:

L'alumnat que necessite un certificat de mobilitat per a acudir a exàmens de les titulacions de la Facultat ha d'enviar des d’un compte de correu institucional de la Universitat (“@alumni.uv.es”), adreçat al referent COVID de la Facultat de Dret (covid.dret@uv.es). La informació sobre la sol·licitud i el procediment està publicada en la pàgina web de la Facultat:

https://links.uv.es/8OUQ7Oa

L'alumnat que estiga confinat per positiu COVID o contacte estret amb persones infectades per la COVID-19 en la data d'examen, es pot acollir a l'adient instrucció de la Facultat de Dret presentant SEMPRE ABANS DE LA PROVA una sol·licitud d'acord amb el formulari previst, per correu electrònic des d’un compte de correu institucional de la Universitat (“@alumni.uv.es”), adreçat al referent COVID de la Facultat de Dret: covid.dret@uv.es. La informació sobre la sol·licitud i el procediment està publicada en la pàgina web de la Facultat:

https://links.uv.es/me6sZQC

Cuida’t. Cuida’ns. Cuida’ls.