University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La Facultat d'Economia celebra l'Acte de lliurament de Premis Extraordinaris i Millors Expedients del Curs 2017/2018

  • May 22nd, 2019
Image de la noticia

El divendres 24 de maig a les 19.00 hores, la Facultat d'Economia de la Universitat de València celebrarà en el Saló de Graus l'Acte de lliurament de Premis Extraordinaris i Millors Expedients, on assistiran els més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València del curs 2017/2018.

Joaquin Aldás, Vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació de la Universitat de València, realitzarà l'obertura del solemne Acte. Per part de la Facultat d´Economia intervindrà José Manuel Pastor, Degà de la institució. Claudio Vidal, Premi Extraordinari en el Grau International Business, serà l'encarregat de parlar en nom de tots els premiats.

L'estudiantat homenatjat ha sigut consultat per a triar un professor que els haja marcat durant la seua etapa acadèmica perquè actue com a padrí i aquest honor ha recaigut en Ángel Pardo, catedràtic del departament d'Economia Financera i Actuarial, qui dedicarà unes paraules als premiats i assistents.

Empreses i institucions que aposten per l'excel·lència acadèmica mostren el seu suport a aquests destacats estudiants. El Banc Santander, a través de la seua Càtedra de Finances Empresarials, patrocina el premi extraordinari al millor expedient del Grau en ADE, mentre que el Col·legi d'Economistes de València (COEV) fa el propi amb el millor expedient del Grau en Economia, la Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn patrocina el Grau en International Business, AIR Nostrum el Grau en Turisme i el millor expedient del Grau en FIC ve avalat pel Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials (COMEVA).