Universitat de ValènciaFaculty of Economics Logo del portal

La Facultat d’Economia inaugura la Sala Àngel Ortí i Lahoz

  • May 20th, 2019
Ángel Ortí i Lahoz

Dijous 23 de maig a les 13:00h, se celebrarà l'acte d'inauguració de la Sala Ángel Ortí i Lahoz. A partir d'aqueix moment, la sala de reunions E04 passarà a denominar-se Sala Angel Ortí i Lahoz.

Àngel Ortí, professor jubilat del Departament d'Anàlisi Econòmica de la Facultat d’Economia, és considerat una de les persones clau del procés d'internacionalització de la Universitat València, i especialment de la Facultat d’Economia, fent d'ella un referent europeu en la internacionalització dels estudis d'Economia i Empresa. Del seu impuls van nàixer iniciatives com les dobles titulacions internacionals GEE (Graduat Economia Europea) i GEDE (Graduat Europeu en Direcció d'Empreses) o el International Màster in Business Administration (iMBA). A més, el professor Ortí ha ocupat un gran nombre de càrrecs de responsabilitat a la Universitat de València, on destaca la seua elecció, en diverses ocasions, com a degà de la Facultat d’Economia, i com a Vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat de València.

En l'acte que se celebrarà el dia 23 acudiran el mateix Àngel Ortí, diverses autoritats acadèmiques i aquells companys i companyes que desitgen assistir. Amb aquest xicotet gest es pretén reconèixer la llarga trajectòria de treball abnegat per la Facultat d’Economia del nostre company.