University of Valencia logo Logo Equality Unit Logo del portal

La Universitat de València compta amb Espais Violeta a centres i serveis per denunciar la violència masclista

  • June 30th, 2020
Image de la noticia

L’Espai Violeta és l’eina prevista en el III Pla d’Igualtat de la Universitat de València per tal de visibilitzar la lluita per la igualtat i contra les violències masclistes en tots els centres i serveis universitaris i actuar front a elles, amb el suport de la Unitat d’Igualtat.

La imatge dels panells que conformen els Espais Violeta és obra de la pintora, escriptora i il·lustradora Paula Bonet (Vila-real, 1980). Bonet, llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, ha rebut l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana i va ser guardonada amb la Medalla al Mèrit Cultural. Juntament a la il·lustració de Paula Bonet es pot llegir l’eslògan “No estàs sola. Volem i podem ajudar-te. No a la Violència Masclista” que visibilitza la implicació institucional contra les violències contra les dones.

Amb la creació dels Espais Violeta en els centres i serveis de la Universitat de València es pretén facilitar a les persones víctimes d’agressions masclistes un telèfon i un correu electrònic per tal d’obtindre accés immediat als serveis de suport que proporciona la Universitat, donar a conéixer els recursos i procediments de la Unitat d’Igualtat en la prevenció, detecció i seguiment dels casos de violència masclista, proporcionar acompanyament a les persones que ho sol·liciten mitjançant personal voluntari format i acostar l’actuació de la Unitat d’Igualtat als centres i serveis universitaris.

Telèfon de contacte: 96 162 55 55 

Correu electrònic: espaivioleta@uv.es