Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València
Claustre.
És l’òrgan màxim de representació de la comunitat universitària. El formen el rector o la rectora, que el presideix, el secretari o la secretària general, el gerent o la gerenta i 300 membres, dels quals 153 són representants dels professors i professores funcionaris doctors, 38 de la resta del personal docent i investigador, 75 dels estudiants i estudiantes, 4 dels becaris i becàries d’investigació i 30 del personal d'administració i serveis.
Normativa sobre eleccions

Aquest procés de renovació de la representació dels estudiants al Claustre es regula per la normativa que podeu obtindre junt a tota la informació relativa a la presentació de candidatures, calendari i distribució de claustrals a l'espai web de la Junta Electoral. Cal tindre en compte que el Reglament ha estat modificat amb data del 22 de maig de 2014 per acord del Claustre i suposa algunes novetats.

Normativa sobre eleccions

 
Ajudes per a les candidatures que es presenten a les eleccions dels representants dels estudiants i les estudiantes al Claustre.

La Universitat de València, mitjançant el SeDI (Servei d'Informació i Dinamització), estableix una ajuda per a la campanya electoral adreçada a les candidatures que es presenten a les eleccions de representants d’estudiants i d’estudiantes a Claustre, que es regeix per les següents Condicions Generals.
 
1.‐ Objecte: Aquestes ajudes tenen com a objectiu facilitar la comunicació de les candidatures que es presenten a claustre per a la difusió mitjançant cartells i programes impresos. Sols es podran reproduïr material i instruments de campanya electoral.
 
2.‐ Persona acreditada: Les sol∙licituds de les còpies als serveis de reprografia es realitzarà únicament per la persona responsable que haja presentat la candidatura, que caldrà acreditar la seua identitat, i signar el corresponent albarà per contabilitzar el número de còpies per candidatura.
 
3.‐ Quantitats: Amb aquesta ajuda es podran imprimir, per cada una de les candidatures presentades, com a màxim 4.500 fotocòpies en DIN A4 en blanc i negre o 2.250 fotocòpies en DIN A3 en blanc i negre (1 fotocòpia A3 = 2 fotocòpies A4) o 600 fotocòpies en DIN A4 en color o 300 fotocòpies en DIN A3 en color (1 fotocòpia A3 color = 15 fotocòpies A4 en blanc i negre)
 
Les fotocòpies es poden combinar sempre que no se supere la quantitat equivalent a 4500 fotocòpies DIN A4 en blanc i negre.
 
4.‐ LLoc de realització: Les fotocòpies es podran realitzar al servei de reprografia que s'haja especificat en la sol∙lictud d'aquesta ajuda, en el moment de realitzar la presentació de la candidatura per ENTREU, i que poden ser els següents Serveis de reprografia de:
 
‐ Facultat de Farmàcia.
‐ Edifici de Serveis Generals del Campus de Burjassot.
‐ Facultat de Geografia i Història.
‐ Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
‐ Facultat de Filosofia i CC. de l’Educació.
‐ Aulari Nord del Campus de Tarongers.
‐ Aulari Sud del Campus de Tarongers.
‐ Facultat de Magisteri.
‐ Campus d'Ontinyent (Administració de Campus).
 
Per tal de planificar la vostra campanya, cal que tingueu en compte que els serveis reprogràfics poden realitzar les fotocòpies en un termini màxim de 24 hores.
 
5.‐ Temporalització: Les fotocòpies es podran realitzar a partir de les 15h del dilluns 9 de novembre, una hora després de la proclamació definitiva de la candidatura, fins els 18 de novembre, últim dia de campanya electoral.
 
Per a qualsevol dubte o incidència contacta amb el SeDI, mitjancant participa@uv.es
Ajudes a col·lectius i associacions d'estudiants amb representació al Claustre de la Universitat de València.

Ajuda econòmica proporcional al número d'estudiants representants al Claustre, per a la realització d'activitats socioculturals dels grups, col·lectius o associacions d'estudiants amb representació al Claustre i inscrits al cens d'associacions i col·lectius de la Universitat de València.

El termini per a l'acceptació de les ajudes finalitza el dia 31 març 2017

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies