Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grup d'investigació DATS

L'objecte dels treballs a desenvolupar és la creació de diversos sistemes hardware i components software que permeten l'exhibició interactiva i inmersiva dels productes desenvolupats per l'empresa. Els elements hardware s'instal·laran en la zona destinada a "Showroom" de la nova seu del Grup CPS sítia en el Parc Científic i Tecnològic TECNOGETAFE.

Per un altre costat els sistemes s'han dissenyat amb la suficient flexibilitat per a poder ser utilitzats en altres localitzacions sent possible el seu muntatge i desmuntatge en temps raonables.

A més d'estos elements hardware es contempla en el desenvolupament del projecte la generació d'elements software bàsics per a demostrar alguns dels productes actuals de l'empresa.

Els elements concrets a desenvolupar són:

- VideoWall Interactiu basat en mòduls de retroprojecció

- Sistema de Visualització Inmersiva amb tracking 3D reconfigurable tipus CAVE

- Demostradors de realitat augmentada de productes d'ITS desenrotllats per SISTEM.

- Video presentació bàsic de l'empresa i els seus productes i servicis.

- Maqueta virtual per a la seua visualització en el sistema CAVE d'una modificació vehicular realitzada per l'empresa INSTER.

Algunes dels esmentats sistemes i presentacions s'han adaptat per a la fira TRAFIC 2015 i comptant amb la nostra assistència durant la celebració de la mateixa.

Data d'inici : de juliol / 2015.

Data de finalització: de gener / 2016.

Investigadors principals: Fernández, Marcos; Alonso, Francisco.

Investigadors participants: Riera, José Vicente; Martínez, C. Bibiana; Morillo, Pedro; Coma, Inmaculada; Olanda, Ricardo; Pérez, Manuel; Gimeno, Jesús; Casas, Sergio; Portales, Cristina; Vera, Lucía; Benavent, Francisco José; Cabanero, Pedro Juan; García, Inmaculada; García, Mario; Martínez, Carmen B.; Vidal, María; Esteban, Cristina; Fernández, Cesáreo; Bernad, Estela; Useche, Sergio; Duce, Mª Teresa.

Entitat finançadores: SISTEM (Sistemas y Montajes Industriales, S. A.).

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies