Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • INTRAS

Premi Dona i Gestió del Trànsit, a la Dra. Cristina Esteban

Novembre, 2018

La Dra. Cristina Esteban, Secretària de l'INTRAS i investigadora del grup de recerca DATS, ha rebut el premi Dona i Gestió del Trànsit en la seva 4a edició, en la cerimònia que ha tingut lloc el 21 de novembre a Madrid.

Els premis Dona i Gestió del Trànsit, convocats per l'Associació d'Enginyers de Trànsit i Tècnics de Mobilitat, estan enfocats a reconèixer la tasca d'aquelles dones que, des de l'Administració, la Universitat i l'Empresa privada, han treballat intensament pel trànsit i, especialment, per impulsar l'enginyeria de Trànsit a Espanya.

Premi seguretat viària, al Profesor Luis Montoro

Juny 2018

El Professor Luis Montoro ha estat guardonat amb el Premi seguretat viària en la VII Edició dels Premis COPE València, que tenen com a objectiu reconèixer a empreses, associacions i particulars que al llarg de l'any han destacat per la seva tasca, treball i esforç en la promoció i millora de la Comunitat Valenciana. El lliurament dels guardons s'ha realitzat a València el 14 de juny de 2018.

Medalla d'Honor de la Carretera, al Dr. Francisco Alonso

Juny, 2018

Al Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS i del grup de recerca DATS, li ha estat concedida la Medalla d'Honor de la Carretera pels mèrits contrets al llarg de la seva vida professional, en un acte celebrat el 7 de juny.

En la seva doble faceta de professor i investigador des de fa 30 anys, el Dr. Francisco Alonso ha tractat l'accidentalitat des de la teoria i la ciència. Psicòleg de formació, va començar la seva trajectòria en la Unitat d'Investigació en Psicologia del Trànsit a la Universitat de València. Des d'aquí, va impulsar i va promoure la creació de l'Institut que ara dirigeix, un centre que és referència nacional en matèria de trànsit i seguretat viària. Però els seus treballs, lluny de reduir-se a l'àmbit teòric, han tingut sempre una clara vessant pràctica. Ha contribuït, per exemple, a la senyalització dels trams de concentració d'accidents, la reforma del Codi Penal o el desenvolupament de nombrosos reglaments i normatives a Espanya i en altres països. Com a investigador ha participat o dirigit més de 160 projectes realitzats per administracions, institucions i empreses. Tot aquest treball només es pot justificar, segons aquells que el coneixen bé, per la motivació i la il·lusió de complir un deure moral que té com a objectiu salvar vides.

Concessió Medalla d'Or al Mêrit Professional, al Professor Luis Montoro

El passat 6 de Març, ha estat concedida la Medalla d’Or amb distintiu roig al Mèrit Professional, pel Consell General de Relacions Industrials i les Ciències del Treball, al profesor Luis Montoro, catedràtic de Seguretat Viària i director del grup d’investigació FACTHUM.lab de l’INTRAS, com a reconeixement a la seua trajectòria de treball i recerca en el camp del trànsit i la seguretat viària

.http://www.cgrict.com/prever14.html#medallas

El Professor Alonso rep la Creu al Mèrit Professional de la Policia Municipal de Madrid

El 24 de juny de 2014, en ocasió de la celebració del Patró del Cos de la Policia Municipal, Sant Joan Baptista, el director de l'INTRAS Dr. Francisco Alonso va rebre la Cruz al Mèrit Professional de la Policia Municipal de Madrid, com a reconeixement al seu constant i fluida cooperació amb la Policia, amb els Municipis i l'àmbit urbà, i especialment amb la Policia Municipal, l'Ajuntament i amb els ciutadans de Madrid

Concessió Medalla d'Or del Forum Europa al Profesor Luis Montoro

Ha estat concedida la Medalla d’Or del Fòrum Europa al profesor Luis Montoro, catedràtic de Seguretat Viària i director del grup d’investigació FACTHUM.lab de l’INTRAS, com a reconeixement a la seua trajectòria de treball i recerca en el camp del trànsit i la seguretat viària.

Premis Prever 2010

El passat cap de setmana, es va celebrar a Granada els Premis Nacionals i Internacionals de Prevenció de Riscos Laborals Prever 2010, que des de fa dotze anys organitza el Consell General de Relacions Industrials i Ciències del Treball i que enguany ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granada. El professor D.Luis Montoro Gonzalez ha rebut el Premi Nacional de Prevenció de riscos laborals, servicis especials "Prever 2010".

http://www.seguridadysalud.ibermutuamur.es/Entregados-los-Premios-PREVER-2010.html

Medalla d'argent al mèrit de la seguretat viària

El 27 de gener el director general de Trànsit va imposar a Luis Montoro González , director de l'INTRAS , la Medalla al Mèrit de la Seguretat Viària , en la categoria d'argent amb distintiu blau , en reconeixement a les aportacions tècniques i la tasca pedagògica i formativa de l' Institut de Trànsit i Seguretat Viària .

L'acte d'imposició de la medalla va tenir lloc en el marc de les Jornades per a la presentació de 1999 com a any de l'Educació Viària , celebrades del 25 al 29 de gener de 1999 a la ciutat de Palma de Mallorca .

La iniciativa que ha donat origen a la concessió d'aquesta distinció que atorga el Ministeri de l'Interior a proposta de la Direcció General de Trànsit suposa un reconeixement a les tasques realitzades per l'INTRAS en nom de la millora de la seguretat Viària .

Les múltiples col·laboracions amb institucions públiques , les diferents activitats d'orientació, complementàries a la formació de membres dels cossos de la Guàrdia Civil i Policies Locals , i , en definitiva l'especial inclinació cap a la seguretat viària mostrada pel seu director , han fet que donin les condicions exigides en l'article 1 del Reial Decret 2464/74 , del 9 d'agost , que diu així : "... es crea la Medalla al Mèrit de la Seguretat Viària per premiar les persones naturals o jurídiques que s'hagin destacat per les seves activitats a favor de la seguretat de la circulació ( ... ) o per la seva col·laboració en forma rellevant amb les autoritats i agents a qui competeix la seva ordenació i control , prestant serveis eminents tant des del punt de vista tècnic o pedagògic , com en l'ordre econòmic o social " .

La missió de l'INTRAS és treballar per a la nostra societat en la millora de la seguretat viària, a través de la investigació i la intervenció en el factor humà i en la seva relació amb l'ús de la tecnologia . La concessió d'aquesta medalla és el reconeixement d'aquesta tasca , dels seus promotors i de tots els que en major o menor mesura hem col·laborat en aquesta parcel·la del treball de l'INTRAS .

Premi a la "Cooperación Universidad-Sociedad"

El nostre director, Luis Montoro, ha rebut el premi que el Consell Social de la Universitat de València concedeix a la "Cooperación Universidad-Sociedad", en la modalitat d'Investigació Aplicada, en reconeixement a la tasca desenvolupada al camp de les Ciències Socials.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies