Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Creu dels Serveis Distingits de les Relacions Industrials i Ciències de l’Treball, al Dr. Luis Montoro

Febrer, 2020

 

El Professor Dr. Luis Montoro, Director del grup de recerca FACTHUM.lab de l'INTRAS, ha estat distingit amb la Creu dels Serveis Distingits de les Relacions Industrials i les Ciències de l'Treball, en reconeixement als excepcionals serveis prestats a la societat en l'àmbit de la seguretat viària.

El guardó, concedit pel Consell General de Relacions Industrials i Llicenciats en Ciències de l'Treball d'Espanya, li va ser lliurat en el transcurs de la XXI Jornades Tècniques de Prevenció de Riscos Laborals i Responsabilitat Social celebrades a Ciudad Real els dies 28 i 29 de febrer de 2020.

Així mateix, se li va atorgar el títol que l'acredita com a Membre d'Honor de el Consell General i de el capítol de la Creu dels Serveis Distingits. 

Premi Dona i Gestió del Trànsit, a la Dra. Cristina Esteban

Novembre, 2018

 

La Dra. Cristina Esteban, Secretària de l'INTRAS i investigadora del grup de recerca DATS, ha rebut el premi Dona i Gestió del Trànsit en la seva 4a edició, en la cerimònia que ha tingut lloc el 21 de novembre a Madrid.

Els premis Dona i Gestió del Trànsit, convocats per l'Associació d'Enginyers de Trànsit i Tècnics de Mobilitat, estan enfocats a reconèixer la tasca d'aquelles dones que, des de l'Administració, la Universitat i l'Empresa privada, han treballat intensament pel trànsit i, especialment, per impulsar l'enginyeria de Trànsit a Espanya.

Premi seguretat viària, al Profesor Luis Montoro

Juny 2018

 

El Professor Luis Montoro ha estat guardonat amb el Premi seguretat viària en la VII Edició dels Premis COPE València, que tenen com a objectiu reconèixer a empreses, associacions i particulars que al llarg de l'any han destacat per la seva tasca, treball i esforç en la promoció i millora de la Comunitat Valenciana. El lliurament dels guardons s'ha realitzat a València el 14 de juny de 2018.

Medalla d'Honor de la Carretera, al Dr. Francisco Alonso

Juny, 2018

 

Al Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS i del grup de recerca DATS, li ha estat concedida la Medalla d'Honor de la Carretera pels mèrits contrets al llarg de la seva vida professional, en un acte celebrat el 7 de juny.

En la seva doble faceta de professor i investigador des de fa 30 anys, el Dr. Francisco Alonso ha tractat l'accidentalitat des de la teoria i la ciència. Psicòleg de formació, va començar la seva trajectòria en la Unitat d'Investigació en Psicologia del Trànsit a la Universitat de València. Des d'aquí, va impulsar i va promoure la creació de l'Institut que ara dirigeix, un centre que és referència nacional en matèria de trànsit i seguretat viària. Però els seus treballs, lluny de reduir-se a l'àmbit teòric, han tingut sempre una clara vessant pràctica. Ha contribuït, per exemple, a la senyalització dels trams de concentració d'accidents, la reforma del Codi Penal o el desenvolupament de nombrosos reglaments i normatives a Espanya i en altres països. Com a investigador ha participat o dirigit més de 160 projectes realitzats per administracions, institucions i empreses. Tot aquest treball només es pot justificar, segons aquells que el coneixen bé, per la motivació i la il·lusió de complir un deure moral que té com a objectiu salvar vides.

Concessió Medalla d'Or del Forum Europa al Profesor Luis Montoro

Setembre, 2014

 

Ha estat concedida la Medalla d’Or del Fòrum Europa al profesor Luis Montoro, catedràtic de Seguretat Viària i director del grup d’investigació FACTHUM.lab de l’INTRAS, com a reconeixement a la seua trajectòria de treball i recerca en el camp del trànsit i la seguretat viària.

Creu al Mèrit Professional de la Policia Municipal de Madrid, al Professor Alonso

Juni, 2014

 

El 24 de juny de 2014, en ocasió de la celebració del Patró del Cos de la Policia Municipal, Sant Joan Baptista, el director de l'INTRAS Dr. Francisco Alonso va rebre la Cruz al Mèrit Professional de la Policia Municipal de Madrid, com a reconeixement al seu constant i fluida cooperació amb la Policia, amb els Municipis i l'àmbit urbà, i especialment amb la Policia Municipal, l'Ajuntament i amb els ciutadans de Madrid

Concessió Medalla d'Or al Mêrit Professional, al Professor Luis Montoro

Març, 2014

 

El passat 6 de Març, ha estat concedida la Medalla d’Or amb distintiu roig al Mèrit Professional, pel Consell General de Relacions Industrials i les Ciències del Treball, al profesor Luis Montoro, catedràtic de Seguretat Viària i director del grup d’investigació FACTHUM.lab de l’INTRAS, com a reconeixement a la seua trajectòria de treball i recerca en el camp del trànsit i la seguretat viària

.http://www.cgrict.com/prever14.html#medallas

Premis Prever 2010

Desembre, 2010

 

El passat cap de setmana, es va celebrar a Granada els Premis Nacionals i Internacionals de Prevenció de Riscos Laborals Prever 2010, que des de fa dotze anys organitza el Consell General de Relacions Industrials i Ciències del Treball i que enguany ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granada. El professor D.Luis Montoro Gonzalez ha rebut el Premi Nacional de Prevenció de riscos laborals, servicis especials "Prever 2010".

http://www.seguridadysalud.ibermutuamur.es/Entregados-los-Premios-PREVER-2010.html

Premi a la "Cooperación Universidad-Sociedad"

Maig, 1997

 

El nostre director, Luis Montoro, ha rebut el premi que el Consell Social de la Universitat de València concedeix a la "Cooperación Universidad-Sociedad", en la modalitat d'Investigació Aplicada, en reconeixement a la tasca desenvolupada al camp de les Ciències Socials.